Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ trochę jestem rozkojarzony , Klient zwrócił 2 z 3 produktów / norma / zwróciłem wpłatę za 2 , ale co się przegrzało i wniosek o zwrot prowizji złożyłem na 3 .... głowy mi chyba nie urwiecie ?
Wniosek oczywicie zawisł bo brak zwrotu na 3 sztukę .
@mdrogeria wniosek zostanie odrzucony lub poprosimy Cię o dosłanie potwierdzenia zwrotu dla 3 produktu.
@_HolaOla_ zwrotu za 3 sztukę nie będzie bo klient zwrócił 2 , cóż gapowe się płaci 🤔
....ale głowa zostanie na swoim miejscu ?😏
@mdrogeria A dopiero była bardzo emocjonalna dyskusja że klient powinien zwrócić wszystko, zestaw to zestaw, klient ukradł, zagarnął jedną sztukę, ukarać klienta itp...
No i co???
Tylko czynny żal może zmazać twoją winę, wpłać jakąś darowiznę na Allegro, będziesz rozgrzeszony....😁
@br. w opisanym przypadku nie było zestawu , ot.... klasyczny i jakże wymowny zwrot 2 sztuk z zakupionych 3 .
@_HolaOla_ no co Wy ,piszę z pomocą bo mi teraz za dużo oddali i rebusy mi wyskakują do rozwiązania , już piąty i nie mogę przesć dalej , nie lubię rebusów 😢
poszło , niecierrrpię rebusów 🤒
@mdrogeria Ocalejesz, bo dział urywania głów sprzedawcom ma właśnie sjesting połączony z leżingiem....
trza się odwołać od decyzji, odwołanie zostanie zapewne odrzucone i wtedy dopiero możesz łaskawie napisać, że chodziło o 2 sztuki.. raczej powinni zwrócić.
@mdrogeria a nie masz możliwości anulowania złożonego wniosku??
@Client:44052296 jest , ale nie wiem co dalej , pierwszy taki przypadek od lat , aaa ... niech se wisi o parę groszy nie będę robił rabanu
Jeśli te parę groszy nie czyni różnicy to sprawdź czy po anulowaniu wniosku będziesz mógł ponownie go złożyć? Sam byłem tego ciekaw.....
@mdrogeria wniosek zostanie odrzucony, nie spodziewaj się jego automatycznej korekty do stanu, który zna allegro
przecież serwis sam sobie nie będzie szkodził 😉
@mdrogeria rób raban nawet o grosza, będą mieli mniej kasy na campus.