Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ogólnie sprawa wygląda tak że 1.5 r temu miałem wypadek mój numer zmienili mi rodzice.
maila nie pamiętam do dziś a potrzebowałem kupić coś na allegro więc stworzyłem konto.
Konto dostało blokadę i co jakiś czas robiłem konta jak potrzebowałem coś kupić ale już mnie to męczy jak to rozwiązać ?? ogólnie z suportem niema co gadać ten chłop co mnie blokuje nie przyzna się że jest pajacem więc do niczego to nie prowadzi :_
Jaki powód blokady podają przy jej zakładaniu ?
wespół istniejące które jest nie aktywne zaraz 2 lata ale mi go nie oddali :_
@KrainNaOdpale musisz rozwiązać problem z kontem pierwotnym , zakładanie nowych kont będzie wiązało się z automatyczną blokadą .
no właśnie próbowałem przez pór roku ale ani supp ani ten chłop co mnie blokuje mi nie pomagają dałem im wszystko co pamiętam ale konta mi nie mogą zwrócić a kolejnego utworzyć też nie mogę :_
Tu na forum nikt nie pomoże, zostaje moderacja ale ostatnie nie chcą pomagać w tych sprawach: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
nie wiem szczerze liczę że ktoś pomoże bo to zamknięte koło :_
Zapytajmy nasze moderatorki o ich punkt widzenia w twoim temacie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
jak napisać do moderatorek? wchodzę na profil ale nie widzę wiadomości :_
Już wiedzą o twoim problemie, zostały wezwane ale czy się odniosą? zobaczymy.
@KrainNaOdpale Widocznie trafiłeś na ścianę z betonu nie do rozwalenia ale to Dział bezpieczeństwa blokuje i niestety ale tylko oni mogą zdjąć tę blokadę.
nie to blokuje ten chłop bo na vpn albo innej przeglądarce konto pożyło 2 tygodnie 😄
@KrainNaOdpale Mam kolegę co też jest systematycznie blokowany (nawet codziennie) ,po czym blokada znika . A automat co podaje przyczynę blokady daje mu do zrozumienia że nie jest człowiekiem tylko robotem bo za szybko licytuje . Chłop już prawie 10 lat na emeryturze ,nic nie sprzedaje tylko lubi dużo licytować i kupować a tak mu życie jakiś logarytm blokuje i tak już dłuższy okres.
ała ale jak z tym sobie radzi ?
@KrainNaOdpale Pisze do nich odblokowują a potem na drugi dzień ta sama gierka . Najgorsze jest to że aukcje kończą się zwykle wieczorami a wtedy zwykle go blokują i trudno mu coś tak na ostatnią chwilę ugrać .
Pamiętają blokadę więc zanim pozwolą Ci założyć nowe konto musisz rozwiązać sprawę blokady starego.
no właśnie próbowałem przez pór roku ale ani supp ani ten chłop co mnie blokuje mi nie pomagają dałem im wszystko co pamiętam ale konta mi nie mogą zwrócić a kolejnego utworzyć też nie mogę :_
a w mojej rodzinie jest 5 kont allegro i jakoś oni ni dostają blokad mimo że utworzyli konta po tym całym syfie :___
@KrainNaOdpale Powinieneś się cieszyć że nie powiązali kont, a potrafią to zrobić. Teraz albo rozwiążesz swoją sprawę albo wsadzisz kij w mrowisko a wtedy....🤔
wiem ale mówię próbowałem to rozwiązać ale ten chłop się nie zgadza na nic a sam support nie pomaga 😞
@KrainNaOdpale Masz w Serwisie kilkadziesiąt kont. Wszystkie zostały zablokowane. Myślę, że doskonale zdajesz sobie sprawę dlaczego. Pisanie tutaj nic nie zmieni. Niestety najprawdopodobniej kontunuowanie korespondencji mailowej w tej sprawie również.