Witam. Przesyłki zamówione 23 grudnia 2025 r. dotarły do klientów 24 grudnia 2025 r. widzę, że niekoniecznie kupujący kwapią się aby je odebrać. Czy w dniu 26 grudnia 2025 r. zaczną do mnie wracać ? Czy kupujący przed przyjazdem kuriera np. w sobotę 27 grudnia 2025 r. będzie miał możliwość ich odbioru ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
AD01K9OPG2
W zamówieniu nr
Widzę, że zamówienie rzeczywiście dotarło do automatu 24 grudnia i kupujący ma na odbiór 48h. Trudno mi gdybać czy celowo nie chce odebrać tej przesyłki, natomiast jeśli tego nie zrobi po 48h wróci ona do Ciebie.
@gdvorek Celowoto zrobił, bo handluje tym samym asortymentem, zamówił 15 butelek, aby mi wyeliminować asortyment, który sam sprzedaje. Da się ewentualnie wydłużyć odbiór wyżej wymienionych przesyłek, czy to tylko na wniosek kupujących ?
@gdvorek no nic, kupujący świętują, także towar wróci. Nauczka dla mnie przyszłość, żeby sprzedaż wstrzymać na kilka dni przed świętami
Dzień dobry, identyczna sytuacja jak wyżej dlatego chcialam sie podczepić o wątek. Wydłuży mi Pan przesyłkę A003HUJN94. Paczka została umieszczona w paczkomacie w wigilię a wydłużenie dla kupujących nie działa:(
@pizzaznachos przedłużyłam termin odbioru Twojej przesyłki, paczkę możesz teraz odebrać do 30.12 🙂