anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czas na odbiór przesyłki

ClearLife
#9 Pomysłodawca

Witam. Przesyłki zamówione 23 grudnia 2025 r. dotarły do klientów 24 grudnia 2025 r. widzę, że niekoniecznie kupujący kwapią się aby je odebrać. Czy w dniu 26 grudnia 2025 r. zaczną do mnie wracać ? Czy kupujący przed przyjazdem kuriera np. w sobotę 27 grudnia 2025 r. będzie miał możliwość ich odbioru ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ClearLife 

Podaj proszę numery przesyłek.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

AD01KDPO48  

A003HTEG00 

AD01K9OG45 

AD01K9OAA7 

AD01K9OPG2

@gdvorek 

oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

AD01K9OPG2

oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

W zamówieniu nr 

09b62812-dfdb-11f0-a66e-33b827ca94ce
podejrzewam nieuczciwe zachowanie innego sprzedającego, który moim zdaniem celowo zamówił ode mnie towar w znacznych ilościach, aby mi go przyblokować, nie wierzę już, że odbierze paczkę, paczka przejedzie się przez cały kraj. Pewnie w takiej sytuacji nic nie zdziałam. Wesołych Świąt 
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ClearLife 

Widzę, że zamówienie rzeczywiście dotarło do automatu 24 grudnia i kupujący ma na odbiór 48h. Trudno mi gdybać czy celowo nie chce odebrać tej przesyłki, natomiast jeśli tego nie zrobi po 48h wróci ona do Ciebie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

@gdvorek Celowoto zrobił, bo handluje tym samym asortymentem, zamówił 15 butelek, aby mi wyeliminować asortyment, który sam sprzedaje. Da się ewentualnie wydłużyć odbiór wyżej wymienionych przesyłek, czy to tylko na wniosek kupujących ?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ClearLife 

Oczywiście mogę to zrobić ale wyłącznie na prośbę kupującego.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

@gdvorek no nic, kupujący świętują, także towar wróci. Nauczka dla mnie przyszłość, żeby sprzedaż wstrzymać na kilka dni przed świętami 

oznacz moderatorów

pizzaznachos
#2 Obserwator

Dzień dobry, identyczna sytuacja jak wyżej dlatego chcialam sie podczepić o wątek. Wydłuży mi Pan przesyłkę A003HUJN94. Paczka została umieszczona w paczkomacie w wigilię a wydłużenie dla kupujących nie działa:( 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@pizzaznachos przedłużyłam termin odbioru Twojej przesyłki, paczkę możesz teraz odebrać do 30.12 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów