Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc - Czas wysyłki ustawiony na 1 dzień , ustalone godziny graniczne dla poszczególnych form dostawy , wyłączone wysyłki szybsze niż moja deklaracja , a od kilku dni zamówienia wpływające o np. o 14.41 mam zdążyć wysłać do 15. Ustawię czas wysyłki na 2 dni - polecą punkty za szybką wysyłkę , zostanę przy 1 dniu - polecą za nieterminową wysyłkę. Z góry dziękuję!
Niestety tak to działa przy ustawieniu „1 dzień” Allegro oczekuje wysyłki tego samego dnia do godziny granicznej. Najlepiej zgłosić to do supportu, bo system nie rozróżnia tego tak, jak byśmy chcieli.
@sklepPiknicka Czy możesz wskazać przykład zamówienia, o którym piszesz?
Konkretnie chodzi o to zamówienie z dnia 19.08 - b88a55e0-7cf9-11f0-8a0d-93bb34f4bb53
Problem dotyczy ustawionych przeze mnie godzin granicznych dla poszczególnych przewoźników - ustaliłem je na podstawie rzeczywistych odbiorów przez kurierów , aby spełniać wymagania jakości wysyłki wobec kupujących. Pomimo zamówień składanych po godzinach granicznych, zamówienia mają czas wysyłki w bieżącym dniu.
@sklepPiknicka Masz czas na wysyłkę tego zamówienia do dzisiaj, czyli 20.08. Czas, o jakim piszesz to sugerowany czas wysyłki, aby spełnić przewidywany czas dostawy, jaki widział kupujący podczas składania zamówienia.
W danych dostawy jest napisane : czas na wysłanie do wt., 19 sie 2025, 23:59 , przewidywany czas dostawy śr., 20 sie 2025 . Nie wiem jaki czas dostawy widział kupujący ale ja nie widziałem, żebym miał czas na wysłanie do 20.08