anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czasowo ograniczyliśmy sprzedaż na Twoim koncie

MAMY ROZWIĄZANIE!
LIDMAR_2007
#7 Wielbiciel

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Czy blokując sprzedaż ktoś przeczytał treść dyskusji ? Na wszystkie pytania kupującego odpowiedzieliśmy w ciągu kilku minut - oprócz ostatniej wiadomości o treści :

Client:...............22 lipca 2026 16:06
Dobrze, tak zrobię! Wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi!

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
MiMary
Była Moderatorka Społeczności

Cześć, @LIDMAR_2007. Przepraszam za niedogodności. Zdjęliśmy już ogarniczenie z Twojego konta. Niedługo w Dyskusji pojawi się sprostowanie od naszego pracownika.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
pzkf
#10 Popularyzator

Dzień Dobry

W ciągu ostatnich kilku dni usuneliście mi 2 ogłoszenia w związku z tym że źle podany był stan książek. Zamiast używany był podany nowy. Pewnie przez moje niedopatrzenie przy wystawieniu kolejnych ogłoszeń nie zmieniłem stanu na używany. Dostałem ostrzeżenie i minus punkty. Można było przecież wysłać wiadomość, że w ogłoszeniach jest błąd a nie od razu z grubej rury. Z poważaniem Michał [edycja]

oznacz moderatorów
MiMary

Cześć, @pzkf. W przypadku takich niezgodności zawsze od razu podejmujemy działania wobec ofert.  

Marysia
oznacz moderatorów
pzkf
#10 Popularyzator

Wypadało by może najpierw o takiej niezgodności poinformować sprzedającego aby poprawił ofertę! Ale czemu od razu odejmowane są punkty od jakości sprzedaży i dawane ostrzeżenie?

oznacz moderatorów
MiMary

@pzkf Ponieważ wartość parametru ''Stan'' powinna być zgodna ze stanem faktycznym - jeśli jest inaczej, to stanowi to naruszenie naszego Regulaminu. Jako sprzedający jesteś odpowiedzialny za dane umieszczone w Twojej ofercie. 

Marysia
oznacz moderatorów
pzkf
#10 Popularyzator

To proszę łaskawie najpierw informować o takiej sytuacji!! Wy też jesteście odpowiedzialni za dużo rzeczy a  na większość  kładziecie wielką lachę!

oznacz moderatorów
cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@MiMary  " jako sprzedający jesteś odpowiedzialny za dane umieszczone w Twojej ofercie "

A kto jest odpowiedzialny za zmianę tytułu aukcji dokonaną przez Was? Trzeci tydzień czekam na wyjaśnienie  sprawy. 

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

W dyskusji Twoja odpowiedź musi być zawsze jako ostatnia.
Inaczej boty traktują to jako brak odpowiedzi 🙈

oznacz moderatorów