Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pracownik zakupił przedmiot w obniżonej cenie przez allegro i allegro z tego powodu zablokowało mi sprzedaż. Czy jest to zgodne z prawem?
@KOGIEL_T w dalszym ciągu nie rozumiem co chcesz mi wytłumaczyć jak ja to wszystko wiem ? tylko jak widzisz "PRACOWNIK MÓGŁ SOBIE KUPIĆ ZE SWOJEGO TELEFONU NIE PODŁĄCZONEGO POD SIEĆ" myślisz, że pracodawca pozwala mu logować się na prywatnym telefonie na allegro firmowym ?
@sklep_solpio nie wiem jak kupił, ale moja siostra pracuje w Brico i mają telefony służbowe, ma tam zainstalowane Allegro i Messengera i jeszcze kilka innych swoich aplikacji jak by ją chcieli powiązać, to by powiązali😉
@KOGIEL_T no dlatego mamy za mało danych 😄 jeśli by kupił z firmowego to sprawa załatwiona... ale nie ma takiej informacji.
@sklep_solpio chyba sprawdziłeś ostatni używany bo moich jest 4 strony wszystkich co logowałem sie kontem
I bardzo dobrze. Takich cwaniaków trzeba temperować. Na allegro zabronione są zakupy w celu podbicia statystyk czy też wystawienia pozytywnych komentarzy.
Nikt nigdy nie uwierzy w bajki, że pracownik mając pod ręką w swojej firmie towar, szefa, handlowców - zakupi produkt dla siebie, dla własnego użytku poprzez allegro dorzucając firmie kosztów... Pomijając już fakt samej ceny - gdzie stacjonarnie, jeszcze jako pracownik mógłby kupić bez prowizji, a i może nawet po cenach hurtowych/produkcji.
@7-MALY-7 wiesz, że są kampanie na allegro i prawdopodobnie cena była korzystna dlatego zakupił 😉 nie zawsze w firmach dają rabaty pracownicze...
@Konzengar widzę, że twoja sprawa jest w toku. Otrzymasz od nas informację o niej mailowo w zgłoszeniu nr 51914378.
@gdvorek czy jest możliwość dodania pracowników z imienia i nazwiska do czarnej listy na allegro?
Nie znam ich loginów z allegro a nie chciałbym by coś zakupili poprzez serwis tylko jak coś to bezpośrednio u mnie
z góry dziekuje za odpowiedź
@Client:80340374 a co boisz się, że jak nie dasz podwyżki, to któryś pracownik celowo zrobi zakup, a potem się zwolni😁, już Ci odpowiadam, nie ma takiej możliwości, nawet jak znasz nick, adres, pesel, e-mail i numer telefonu, nie zablokujesz kupującego na twoje żądanie
@Client:80340374 nie musisz mi wierzyć, ale na Allegro jestem dłużej niż moderatorzy😉 i zapewniam Cię, że się nie da, zresztą inni użytkownicy mogą to potwierdzić, kiedyś dawno temu była taka opcja, ale to zamierzchłe czasy
@Client:80340374 potwierdzam, @KOGIEL_T ma rację - nie ma takiej możliwości. Do listy nieaktywnych kupujących możesz dodać użytkowników wyłącznie jeśli masz aktualną, uzasadnioną i wielokrotnie powtarzającą się przyczynę. Wszystkie zasady są dokładnie opisane w tym artykule.
@Konzengar To teraz powinno być napisane wielkimi literami na stronie głównej że nie wolno kupować tam gdzie się chce, ale tam gdzie Allegro łaskawie pozwoli.
Ja się pytam moderatorów, czy wam wiadomo że nie powinniście kupować w sklepach Allegro?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jeżeli coś kupicie w sklepie Allegro powinni wam też poblokować konta. A może nie, może to sklep Allegro powinien zostać zablokowany jeśli ktoś z moderatorów lub inny pracownik coś tam kupi !
W dobrym kierunku zmierza Allegro, proponuję zablokować wszystkich.
@br. drobna różnica w naszym przypadku polega na tym, że Oficjalny Sklep Allegro, ani konta żadnego z nas (moderatorek i moderatorów) nie są zablokowane za łamanie regulaminu.
@_HolaOla_ Tak myślałem że na Allegro są różne standarty, już dawno zauważyłem że są tacy którym wolno więcej i tacy którzy są tylko do bicia, karania.
Dziękuję za potwierdzenie, będę twoją wypowiedź traktował jako oficjalne stanowisko Allegro.
Pracownicy, moderatorzy mogą łamać regulaminy, łamać prawo są ponad prawem.