Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kurier UPS nie odebrał dziś przesyłki A0021NPHY7 nadanej ok godz 10 w Auchan Krasne
- z informacji od obsługi punktu - kurier już od tygodnia nie podjeżdża i zalegają im paczki
Proszę o pilną interwencję i wykluczenie przesyłki z jakości
@meduza Dziękuję za zgłoszenie. Przekazałam je do odpowiedniego zespołu.
proszę wykluczyć ze statystyk
@meduza Tym również się zajmuję. 🙂
ok dzięki
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
2 dzień - brak odbioru
@meduza Zespół odpowiedzialny za ten obszar zajmuje się Twoim zgłoszeniem.
Dzwoniłam do UPS - oni nie mają nadal zlecenia odbioru, to nie jest ich Access Point tylko Punkt Allegro Delivery - to allegro ma wysłać zlecenie odbioru - więc dlaczego allegro tego nie zrobiło wczoraj ???
@meduza ale jak zanosisz do puntu to punkt skanuje paczkę i system daje info kurierowi że paczka czeka, allegro nie wysyła zlecenia 🙂
tak też tak myślałam
może allegro wypowie się jak to działa, że UPS nie otrzymuje powiadomienia o odbiorze
@meduza Nasi doradcy kontaktowali się z Tobą w zgłoszeniu mailowym numer 51401640. Poprosiłam o pilne zajęcie się sprawą.
@w_kiwi dobrze że Allegro Delivery ma tak dużo punktów, byle tylko ktoś nad tym panował 😄
Z tego samego punktu odbiera DPD AD i jakoś mogą terminowo, tak samo na podjazd do firmy. Z UPS AD od samego początku są problemy (do firmy podjazd dopiero po telefonie - bo nie miał zlecenia, w punkcie kurier pojawiał cię co 2-3 dni). Przez miesiąc nie było UPS AD i już się cieszyłam że wywalą to dziadostwo, niestety wróciło
kiedy będzie odbiór - bo nie wiem co mam odpowiedzieć klientce
@meduza napisał(a):
kiedy będzie odbiór - bo nie wiem co mam odpowiedzieć klientce
Żeby następnym razem wybrała coś bardziej sprawdzonego "InPost"