Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wielu ze sprzedawców zostało uszczęśliwionych "z czapy" by określili czy ich produkty zawierają baterię czy nie.
Pominę lakiery do paznokci i koloryzacje do włosów, bo to tylko Allegro potrafi zapytać czy zawierają baterie, ale...
Mam kilka produktów na baterie - zapytało czy baterie są w komplecie - nie, nie ma, sprawa prosta.
Mam tez kilka produktów z akumulatorkami ładowanymi z USB i tam zgodnie z prawdą odhaczyłam, że nie, no bo mają akumulator.
taka najprostsza definicja z gugla:
"Bateria pierwotna lub ogniwo pierwotne to bateria (ogniwo galwaniczne), która jest zaprojektowana do jednorazowego użycia i wyrzucenia, i nie jest ładowalna w przeciwieństwie do ogniwa wtórnego (akumulatora)"
Ale podkusiło mnie zajrzeć do tego linku "akademii Allegro"
I moja wiedza jakby fiknęła kozła 🙄
Teraz nie wiem, czy urządzenie mające wbudowany akumulator mają baterie czy nie?
Odpowie ktoś?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AGLOPRIMA2 zgodnie z przepisami, urządzenia z wbudowanym akumulatorem są traktowane inaczej niż te z bateriami jednorazowymi. Akumulator jest ogniwem wtórnym, które można ładować, podczas gdy bateria pierwotna jest przeznaczona do jednorazowego użytku.
Czyli odpowiedź, że produkt zasilany akumulatorem, nie zawiera baterii jest poprawna?
Filmik tego jednoznacznie nie wyjaśnia
Już wiem co wprowadziło mnie w błąd - pytanie czy urządzenie akumulatorowe zawiera baterie, ale to bezinteligencja pewnie pytała