anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Allegro zamierza poprawić kontakt na linii sprzedawca - Allegro?

JUSMAG_com
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Kiedy sprzedający będą mogli bez problemu zamówić rozmowę w dniu zamawiania?

Od dłuższego czasu, okres zamówienia rozmowy to średnio 3-5 dni a jeżeli uda się zamówić w ten sam dzień to i tak dzwoni ktoś przypadkowy i się zaczyna przełączanie, na koniec umawianie kolejnej rozmowy gdzie nikt nie oddzwania, czaty dla sprzedających to też jakaś kpina, ostatnio 5 konsultantów zajmowało się jedną sprawą która i tak nie została rozwiązana. 

Drogie moderatorki, są sprawy które wymagają w danej chwili pomocy a nie po kliku dniach, albo dzwonienia po 6 godzinach od umówionej rozmowy gdzie niejednokrotnie jestem w sklepie, samochodzie i bez dostępu do danych o których chciałam rozmawiać. Czy Allegro zamierza poprawić kontakt na linii sprzedawca - Allegro? kupujący mają połączenia prawie natychmiast, o co chodzi? 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@JUSMAG_com Dziękujemy za wszystkie uwagi. Są one dla nas bardzo cenne. Allegro dąży do ciągłego podnoszenia jakości oferowanego klientom wsparcia, stąd różnorodność udostępnianych kanałów kontaktu. Jeśli obecnie któreś z nich nie spełniają Twoich oczekiwań, sugerujemy wybór innych. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

JUSMAG_com
#9 Pomysłodawca#

Jaki wybór? żadne z proponowanych nie spełniają nie tylko moich oczekiwań proponując inne ma Pani na myśli np czatbot Alina? (inne zawodzą)  Pani sobie żartuje? 

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Usprawnili przecież, nie masz się kontaktować, co jest niezrozumiale/

oznacz moderatorów

BikeOutlet_pl
#11 Animator#

zamawiaj rozmowę jako kupujący zatem 😉

oznacz moderatorów

JUSMAG_com
#9 Pomysłodawca#

nic nie da, przełączają co trwa w nieskończoność a na koniec proponują że ktoś zadzwoni i nikt nie dzwoni, albo puszcza strzałkę .. bez komentarza

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@JUSMAG_com są jeszcze firmy, które "puszczają strzałkę"🤔, ja myślałem, ze to było w czasach ERY, kiedy minuta kosztował 2zł😁

oznacz moderatorów

budowlaniec2019
#9 Pomysłodawca#

Wtedy były jeszcze darmowe 5 sekundówki, znam ludzi co tak rozmawiali godzinami 😁. A wracając do tematu to po co mają rozmawiać i słuchać niewygodnych pytań, lepiej korzystać z gotowych szablonów i odpowiadać nimi na e-maile lub na chat. Dziwić się dzieciom, że siedzą w telefonach i nie potrafią ze sobą rozmawiać. Przykłady idą z góry 🙂

A czatbota Alinę to proszę szanować, to chyba najlepszy z dostępnych kontaktów 😂

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@budowlaniec2019  Alina jest The best😂, ale dziewczyny z forum naprawdę się starają, chociaż są takie ctrl+c,+ctrl+v 🙁

oznacz moderatorów

budowlaniec2019
#9 Pomysłodawca#

Nic nie ujmuję dziewczynom moderującym to forum, które przekazują sprawy do odpowiednich działów, bo taka ich rola, a i tak naprawdę sprawy te trafiają do Aliny 😂

Myślałem bardziej o weekendowych doradcach, którzy odpowiadają tymi samymi szablonami na różne tematy.

oznacz moderatorów