Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
czy orientujecie się czy API Allegro pozwala na monitorowanie cen w ofertach innych sprzedających np. na podstawie EAN? W uproszczeniu chodzi o scenariusz w którym listujemy EAN i w oparciu o ten EAN otrzymujemy zakres cenowy danego produktu na Allegro i ID poszczególnych ofert innych sprzedających.
@nat_not Na takie istotne pytania dobrze by było udzielać szczegółowych odpowiedzi na publicznym forum . Po co wszyscy zainteresowani muszą zadawać te same pytania jak jedna publiczna wypowiedź rozwiązuje problem.
@kolekcjoner608 Forum, do którego link przesłałam wyżej, również jest publiczne.
@nat_not Ok. choć szczerze nie byłem tam nigdy , co nie zmienia tego że tu również takie istotne zagadnienia powinny być rozwiązywane i jasne odpowiedzi by wiele pomogły .
Wydaje mi się, że tak jest. Ja mam kilkanaście takich ofert co jak im zmienię cenę na najniższą w danym momencie to dosłownie po sekundzie inny sprzedawca (konkretnie dwóch wyczaiłam) obniża swoją cenę tego samego produktu o 1 grosz. Ostatnio sprawdzane wielokrotnie - nie chce mi się wierzyć że ktoś siedzi i ręcznie sprawdza i zmienia ceny dziesiątek artykułów o grosz, żeby jego cena była najniższa.