anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy API Allegro pozwala na monitorowanie cen w ofertach innych sprzedających np. na podstawie EAN?

phukrok
#9 Pomysłodawca#

Cześć, 

czy orientujecie się czy API Allegro pozwala na monitorowanie cen w ofertach innych sprzedających np. na podstawie EAN? W uproszczeniu chodzi o scenariusz w którym listujemy EAN i w oparciu o ten EAN otrzymujemy zakres cenowy danego produktu na Allegro i ID poszczególnych ofert innych sprzedających.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@phukrok Najlepiej zadaj to pytanie tutaj. Jeśli jest taka możliwość, nasi eksperci podpowiedzą jak to zrobić.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@nat_not Na takie istotne pytania dobrze by było udzielać szczegółowych odpowiedzi na publicznym forum . Po co wszyscy zainteresowani muszą zadawać te same pytania jak jedna publiczna wypowiedź rozwiązuje problem.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kolekcjoner608 Forum, do którego link przesłałam wyżej, również jest publiczne.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@nat_not Ok. choć szczerze nie byłem tam nigdy , co nie zmienia tego że tu również takie istotne zagadnienia powinny być rozwiązywane i jasne odpowiedzi by wiele pomogły .

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

Wydaje mi się, że tak jest. Ja mam kilkanaście takich ofert co jak im zmienię cenę na najniższą w danym momencie to dosłownie po sekundzie inny sprzedawca (konkretnie dwóch wyczaiłam) obniża swoją cenę tego samego produktu o 1 grosz. Ostatnio sprawdzane wielokrotnie - nie chce mi się wierzyć że ktoś siedzi i ręcznie sprawdza i zmienia ceny dziesiątek artykułów o grosz, żeby jego cena była najniższa. 

oznacz moderatorów