Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Czy będzie dostępna opcja grupowego wznawiania ofert z licytacją?
Wznawianie pojedynczych ofert jest bardzo czasochłonne. Proszę sobie wyobrazić ile będzie trwało wznowienie 1000 ofert...
Czy i kiedy będzie dostępna taka funkcja?
Proszę nie odpowiadać, że można wznawiać oferty "Kup teraz". Już to wiem...
Pozdrawiam, darion1
@darion1 dzień dobry 🙂 Ofert z licytacją nie można wznowić, ale można wystawić podobną. Obecnie w zakładce Mój asortyment można wystawić ponownie tylko pojedyńczą ofertę, ale wkrótce będzie możliwe grupowe wystawienie podobnych ofert. Poinformujemy Was, gdy ta funkcja będzie dostępna.
Witam ale kiedy będzie dostepna zrobiliście bubel i wszyscy na tym tracimy jak mam wznowić 2500 ofert ?????
Podpinam się do tematu i czekam na odzew kiedy swoje aukcje będę mógł ponowić grupowo ,bo pojedynczo jest to czasochłonne i tracę i ja i wy. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@darion1 Nie ma takiej możliwości jeżeli chodzi o licytacje, temat poruszany wiele razy.
Przeczytaj proszę pytanie ze zrozumieniem. Nie pytam 'czy jest' tylko 'czy będzie'...
Ty masz ponad 1000 aukcji. Ja na dwóch kontach mam ponad 5500 aukcji....
Nic ino płakać.
Oby "Dobra zmiana" została szybko naprawiona przez przywrócenie grupowego wystawiania aukcji.
Witam
Jak wystawić ponownie w Mój asortyment oferty z licytacją zakończone zbiorowo czyli chodzi o wystawienie kilka aukcji zakończonych na raz tak jak poprzednio. W poprzedniej wersji było Wystaw ponownie. Teraz nie mogę tej opcji znaleźć jak zostało przeniesione do Mój asortyment. W kup teraz nie ma problemu klikam Wznów.
Nijak. Według allegro to ułatwi Ci pracę xD Ps mam ten sam problem ale że płakać nie będę to się śmieję...
Przecież to bez sensu co Allegro teraz wymyśliło z wystawianiem ofert zakończonych z licytacją. Teraz wypada pojedynczo wystawiać jako wystaw podobny i ukrywać te wystawione, podwójna ilość pracy.
Do tej pory można było ponawiać zakończone aukcje w pakietach ,teraz pozostaje się po gimnastykować i zamiast w danym dniu ponowić kilkaset aukcji to ponowi się kilkanaście lub kilkadziesiąt .Kiedyś allegro zachęcało do wystawiania w licytacjach teraz widocznie chce się tej formy pozbyć.
Podobno ta funkcja ma być przywrócona w ciągu miesiąca. Dla zainteresowanych tym szybkim wystawianiem wielu ofert z licytacją moje zgłoszenie pomysłu do Allegro i zostało już zaakceptowane. Proszę podbijać tą sugestię, im więcej punktów tym szybciej będzie wdrożone https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/wystawianie-zbiorowo-ofert-z...
Dzień dobry, pod koniec kwietnia Mój asortyment zastąpi Moje oferty. Sprzedaję stare książki TYLKO W LICYTACJI. Aukcje wystawiam dwa razy w miesiącu. Nowa wersja nie dopuszcza zbiorowego wznowienia ofert. Jak mam tego dokonać? Sprzedaję prawie 2 tysiące książek więc wznowienie każdej książki pojedynczo jest nierealne. Proszę o wprowadzenie możliwości masowego wystawiania ofert w licytacji przed likwidacją "Moje oferty".
Pozdrawiam Piotr [edycja] - Antykwariat Conroy
@conroy Cześć. 🙂 Nie ma obecnie grupowej opcji wystawiania ponownie w zakładce Mój asortyment. Można jedynie wystawić ponownie pojedynczą licytację. Pracujemy nad tym, aby grupowa opcja również była dostępna. Rozwiązanie będzie wdrażane w ciągu najbliższych 3 tygodni. Wielkie dzięki za sugestię.
Przybywam do Was z dobrymi informacjami - opcja grupowego wznawiania ofert od dziś jest dostępna w zakładce Mój asortyment.
Aby wznowić swoje licytacje wystarczy: