Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Kto zgadnie co jest na poniższym zrzucie?
Aby nie trzymać Was w niepewności to podpowiem Wam że jest to ( przynajmniej wg. katalogu produktów )
uklad scalony. W tym przypadku jest to UCY 74S15 ( podobno )
Ktoś tam nawstawiał mnóstwo takich i podobnych kwiatków i w zasadzie można z tego korzystać. Najwyżej bot odłączy Wam produkt i zakończy aukcję.
@cztery_bez_atu czy możesz podać numer EAN tego produktu lub jego ID?
Niestety nie mam dostępu ( lub nie potrafię znaleźć ) tych informacji. Ale przecież wystarczy wpisać oznaczenie elementu do którego jest to przypisane i jako moderatorzy raczej nie będziecie mieli problemu ze znalezieniem dowcipnisia.
Niestety nie jestem w stanie pomóc.
@Syrena_zT 17195809366
@KOGIEL_T dzięki! Usunęliśmy niepoprawne zdjęcie z katalogu 🙂
Podobno zdjęcie zostało usunięte. A co jest niżej na zrzucie?
Jak widać o 16:44 jeszcze jest a miało być usunięte 6 godzin temu.
@cztery_bez_atu oj tam, oj tam @GEMBARA , ma kilkanaście aukcji z tym zdjęciem coś tam Czesiowi wkleiłosię😉
Dziękuję za sygnał, @cztery_bez_atu. Zgłosiłam ten produkt do weryfikacji.
@cztery_bez_atu, proszę abyś w tej sytuacji skorzystał z dedykowanego formularza do zgłoszenia błędu w produkcie. Taki sposób zgłaszania dotyczy każdego produktu, w którym zauważysz niepoprawne dane/zdjęcia.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zgłaszałam kilka razy. Jak jednak widać to zostało to rozwiązane połowicznie gdyż nadal się pojawia.
@cztery_bez_atu mogę zgłosić zmiany w tym produkcie (zmianę nazwy oraz zdjęcia), z tego co widzę, nikt nie zgłosił błędów w tym produkcie, dlatego nie zostało to poprawione.
Czy mogę poprosić Cię o przesłanie zdjęcia tego produktu, które chcesz dodać oraz potwierdzenie czy nazwa Układ scalony UCA 6474 wykonanie HQ UCY 7474 będzie prawidłowa (informacja o gwarancji nie powinna być w tytle oferty i nie zostanie dodana do nazwy produktu)?
Witam.
Tak. Taka nazwa jest prawidłowa, Układ scalony UCA 6474 wykonanie HQ = UCY 7474 ale ta fotka jest przypisana do kilkuset ( o ile nie tysięcy ) innych elementów. W krótkim ( liczonym w minutach ) czasie system dwukrotnie podsunął mi ten debilny obrazek, a usunięcie z tej konkretnej aukcji znów nie rozwiąże sprawy. To co zakreśliłam na czerwono należy w ogóle usunąć z katalogu.
On jest podpowiadany również z wieloma innymi elementami a przedstawia radiowy odbiornik tranzystorowy. W wielu przypadkach jest jedynym który jest w katalogu i pomimo podania wszystkich niezbędnych informacji system nie pozwala na utworzenie nowego produktu gdyż w katalogu już jest, a że jest debilny to już inna sprawa.
proszę, tu https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/czy-chocia%C5%BC-od-czasu-do-czasu-ktokolw... jest chyba ostatnie zgłoszenie a były wcześniejsze.
@cztery_bez_atu ok, dziękuję!
Dowiem się, czy jesteśmy w stanie grupowo usunąć to zdjęcie z katalogu, natomiast to, co napisała Marysia wcześniej jest na razie najlepszym sposobem. Czyli, gdy trafisz na to zdjęcie w kolejnym produkcie, zgłoś proszę błąd.
Na formularzu usuń zdjęcie z radiowym odbiornikiem i dodaj własne.
Zgłoszę zmianę nazwy produktu, ale nie mogę zgłosić zmiany zdjęcia, bo w produkcie jest tylko ten tranzystor radiowy, a ja nie mam zdjęcia, które próbujesz dodać do oferty.
Możesz je dodać za pomocą tego formularza (w ten sam sposób możesz zgłosić zmianę nazwy produktu).
@la_nika Naprawdę nie masz zdjęcia elementu który chcę wystawić? Przecież ono jest widoczne w komunikacie który system mi podsuwa pod napisem Twoja oferta. Ale nie o to chodzi aby usunąć tę fotkę z tej konkretnej aukcji. Ona musi być usunięta z katalogu i podstawiona inna gdyż w innym razie trzeba by zgłaszać całe mnóstwo wadliwych fotek tego urządzenia raz przedstawianego jako układ scalony, innym razem jako tranzystor, kondensator rezystor lub jeszcze coś innego. A najprościej było by znaleźć dowcipnisia który to wstawił i zmusić go do usunięcia tego badziewia. Ja nie mam zamiaru tracić czasu na zgłaszanie błędów, mam dość pracy aby przebić się przez kolejne " ułatwienia " jakie wprowadzacie aby sprzedającym i kupującym " ułatwić " życie jak chociaż by zmiana sposobu wyświetlania wyników wyszukiwania.
Poza tym kilkakrotnie już sugerowałam aby wprowadzić jednolite szablony wystawiania dla poszczególnych elementów w przypadku których takie ujednolicenie jest mozliwe, ale jak widać nie jesteście zainteresowani czymś co radykalnie mogło by uprościć proces wyszukiwania i wystawiania nowych elementów.
Najpierw został stworzony katalog nad którym jak się okazuje nikt już nie panuje a teraz każecie nam go ulepszać zgłaszaniem błędów które mało kiedy są przyjmowane do wiadomości.Najczęściej otrzymujemy komunikat że "poprawka nie została zaakceptowana" po co więc tracić czas?
PS Proszę tego nie brać do siebie. Pracujecie Moderatorzy w miejscu gdzie następują zderzenia wymagań właścicieli portalu z żądaniami klientów którymi są zarówno sprzedający jak i kupujący. Ja bym w takim miejscu nie mogła pracować ani dnia.
@cztery_bez_atu nie mam tego zdjęcia, ponieważ nie jestem w stanie pobrać go ze zrzutu, który dodałaś do tego wątku. Zdjęcia dodawane na Allegro muszą spełniać odpowiednie wymagania, a print screen z wątku ich nie spełnia (wiem, bo już tego próbowałam, z resztą z innym wystawianym przez Ciebie układem scalonym).
Oczywiście rozumiem, że usunięcie tego zdjęcia z wszystkich produktów w naszym katalogu rozwiązałoby sprawę i dlatego dopytuję zespół, który się tym zajmuje, czy mogą to zrobić.
Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Mogę odpowiedzieć w imieniu całego zespołu moderatorów na Gadane, że Wasze pomysły i sugestie przekazujemy do odpowiednich działów, jednak nie mamy wpływu na ich wprowadzenie.
@cztery_bez_atu z produktu, o którym pisałyśmy zdjęcie zostało usunięte, ale nie mamy możliwości usunąć go całkowicie z katalogu, dlatego, gdy trafisz na nie ponownie, poproszę o przesłanie nam tutaj informacji (wystarczy zrzut ekranu, jak poprzednio). Inny sposób to zgłaszanie błędu w tych produktach za pomocą formularza, aby zdjęcie było usuwane.
@cztery_bez_atu co się przejmujesz, ważne , że jest w SUPERCENIE 😉
Ja znalazłem taki tranzystor , tylko, że obudowa nie wygląda na TO92 😁
Tego jest cale mnóstwo i nie tylko tego. Ktoś sobie ewidentnie jaja robi.
@mdrogeria dokładnie tak jak mówił Pudzian: "To i tak by nic nie dało" 😁