anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

CZy działają wam rabaty na kolejny produkt?

eston24pl
#7 Wielbiciel

Widzę, że pomimo ustawienia rabatów na kolejny produkt nie da się wyświetlić o jakie produkty chodzi, nie wiem od kiedy jest ten błąd ale dziś go zauważyłem. 
Przykładowa oferta
https://allegro.pl/oferta/duzy-pokrowiec-na-deske-do-prasowania-metalizowany-3-warstwy-gruby-130x48c...

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@eston24pl możesz proszę doprecyzować, co dokładnie masz na myśli oraz gdzie występuje problem? Widzę, że w ofercie masz ustawione -15% na drugi przedmiot oraz prawidłowo odejmuje kwotę w koszyku. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

eston24pl
#7 Wielbiciel

Tutaj rabat ustawiony jest w systemie na drugi produkt, przy czym listę tych produktów ustaliłem generując ten Rabat. Do tej pory, lista ta była pokazywana pod ikoną towaru wiec klient łatwo mógł sprawdzić, jakie towary może dokupić do tego produktu aby mieć rabat na drugi przedmiot. To, że wchodzi rabat na drugi ten sam produkt to po prostu przypadek szczególny. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@eston24pl sprawdziłam to teraz i lista produktów z rabatem jest widoczna w ofercie:

la_nika_0-1770649685738.png
Dodałam produkty do koszyka i rabat został naliczony, więc wszystko wygląda prawidłowo. 

la_nika_1-1770649787129.png

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów