@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Po przedarciu się przez wszystkie 159 kolejnych zakładek Allegro raczy mnie takim jak na zrzucie komunikatem.
I nie wiem czy to wynik przemęczenia czy jakieś zwidy, ale słowo harcerza nie piłam dzisiaj ( jeszcze )
@cztery_bez_atu Napisz co dokładnie próbujesz zrobić.
18961829829 to szkic. Numer oferty to 18910589214.
A co można zrobić po dojściu do " Wystaw na Allegro"? Chcę ją wystawić i otrzymuję taki właśnie komunikat. To dotyczy tego co powyżej.
A teraz tzw, bieżączka.
Wystawiam znalezione Tact Switche. Między innymi taki:
Przycisk tact switch SMD 5,2 X 5,2 X 1,5 mm cena za 3 sztuki
Ponieważ nie mogę znaleźć nic podobnego w produktach, po 30 minutach poddałam się mając nadzieję że zostanie utworzony nowy produkt.
Tymczasem system z uporem godnym lepszej sprawy cały czas podsuwa mi coś takiego:
Tact Switch 4x6,1mm SMT kątowy smd 2szt.
Raz że całkiem inne wymiary, dwa, proponowany jest mi kątowy w miejsce zwykłego. Dużo takich durnot jeszcze jest w katalogu? I mam to zaakceptować? Wiecie ile będzie pytań co sprzedaję zwykły czy kątowy i właściwie jakie toto ma wymiary?
@cztery_bez_atu Przepraszam za długi czas oczekiwania na odpowiedź.
Jeśli problem z wystawieniem oferty nadal występuje, proszę Cię o przesłanie zrzutów z widokiem całego wypełnionego formularza sprzedaży aż do momentu, gdy pojawia się problem.
W drugiej sprawie rozumiem, że próbowałaś dodać nowy produkt do katalogu i się to nie udało, więc proszę również o zrzuty z widokiem parametrów Twojego produktu i produktu z Katalogu, z którym system próbuje powiązać Twoją ofertę.