Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem nie polecam "Towar niezgodny z opisem i zakupem miało być 16mm a jest 16,7mm "
A tak wygląda opis pierwsze linijki.
Czyli wszystko się zgadza klient nie doczytał i ma pretensje do mnie. Próbowałem z nim rozmawiać ale to nic nie dało.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@dawidof26_2007 rozmowy z dziewczynami też nic nie dadzą, bo kupujący ma zawsze rację😉, aby usunęli komentarz musiał by naruszać regulamin, a mijanie się z prawdą nie narusza regulaminu😁
@KOGIEL_T Jasnowidz z Ciebie dostałem odpowiedź że można oszukiwać w komentarzach bo to nie łamie regulaminu. Doradzili mi że jeśli rzeczywiście to jest kłamstwo czego oni nie mogą zweryfikować to mam oddać sprawę do sądu i z prawomocnym wyrokiem wrócić to wtedy usuną.
Zanim sprawa doczeka się wokandy to komentarz sam zniknie.
@dawidof26_2007 Niestety ale takich "środków kapusty" nie brakuje > małe szanse, żeby Allegro usunęło komentarz
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@dawidof26_2007 Nie można. Według Allegro, klient ma prawo do subiektywnej oceny, i nie ma przy tym znaczenia, czy przeczytał opis - albo czy zrozumiał, co przeczytał
W tym świecie klient ma zawsze racje
sprobuj sie s nim dogadac
zadzwon i wytłumacz ze tam jest napisane ze moze miec do 16,7 i tyle albo sprawdź czy masz egzemplarz który jest mniejszy
@Monika__L Ja dzwoniłem do klienta zanim tu napisałem. Twierdzi że nie musi czytać opisu i jego tolerancja wykonania nie interesuje. To jest człowiek z którym się nie da dogadać.
Ale allegro też twierdzi że kupujący nie musi czytać
To może tytuł powinien mieć nie ograniczoną liczbę znaków a opis skasować
@dawidof26_2007 No cóż > * Ciemnota wiele wyjaśnia *
Nieprawda że kupujący ma do subiektywnej oceny, ocena powinna być zgodna z przebiegiem transakcji, ale z tym naruszeniem jest w oczach Alelgro różnie.
@dawidof26_2007 Sory no tak w mm!
@LEW433 ty już lepiej w to procentów nie mieszaj😉 , a tak BTW to 0,7 przeważnie ma 40% 😁
Ha ha ha
A gdzie masz podane procenty plus 0.7 mm a nie procent
@dawidof26_2007 napisał(a):
A gdzie masz podane procenty plus 0.7 mm a nie procent
@dawidof26_2007 Tu Tolerancja: +0,2 do +0,7 mm Ty napisałeś to.
@LEW433 Tak mam w opisie oferty i karcie produkty która jest dopięta do oferty