Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dziś ustawiłam nr konta dla transakcji na allegro.cz. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy mogę prosić o sprawdzenie, czy faktycznie ustawiłam nowy numer konta tylko dla allegro.cz? Czy nie zmieniłam numeru dla allegro.pl? Rozumiem, że mogę mieć podpięte różne rachunki bankowe dla różnych rynków?
pobrania z Czech idą na konto allegro finanse, a gdzie je potem wypłacisz to już Twoja wola, ustawiasz takie konto jakie Ci pasuje.
Dziękuję
@wiki0441 sprawdziłam to i masz dwa konta bankowe - polskie już zweryfikowane i aktywne oraz zagraniczne, które jest w trakcie weryfikacji 🙂 Możesz przypisać konto bankowe do wypłat w innej niż PLN walucie. Po pierwszej sprzedaży na rynku zagranicznym, na przykład czeskim, wybierz numer rachunku i zapisz ustawienia wypłat dla wybranej obcej waluty. Możesz też zrobić to wcześniej, w dowolnym momencie.
Aby to zrobić przejdź do zakładki Ustawienia wypłat, w sekcji Wypłaty CZ kliknij [zmień ustawienia]. Wybierz numer rachunku bankowego, na który chcesz otrzymywać wypłaty w koronach czeskich. Sprawdź, jak często Twoje wypłaty będą realizowane. Kliknij [zapisz].
dziękuję za pomoc