Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niektórzy wystawcy na allegro mają na zdjęciu głównym swoje sprzedawane bransoletki na ręce.
Czy ja też mogę wystawić w takiej formie jak poniżej na zdjęciach ?
Jak pytam o takie zdjęcia to zawsze dostaje odp. że nie mogą takie być.
Ale wiele sprzedających ma i korzysta wyróżniając się na aukcjach 😞
Myśle, że jakbyś zrobiła ładne zdj. na ręku i wycięła rękę z produktem z tła to by prędzej przeszło
Jeżeli produkt nie jest łączony z katalogiem to mogło by przejść ale jeśli jest łączony to takie fotki mogą być na kolejnych zdjęciach .
@ArekKarp Taką miniaturkę mogą zamieszczać jedynie sprzedający na kontach zwykłych i tylko wtedy, gdy stan przedmiotu to "używany".
Na koncie firmowym, wystawiając nowy przedmiot, musisz zadbać o to, żeby miniaturka przedstawiała oferowany produkt na białym tle.
Jest mnóstwo zdjęć z ręką od od bizuterialivia wszystkie produkty są nowe. Sprzedaje jako firma. Więc nie wiem kto te zasady zna i stosuje się do nich. Są konkurencją takie zdjęcia dla innych sprzedających.
moim zdaniem zdj jest ok bo ręką jest wycięta z tła i estetycznie to wyglada, natomiast na poniższym linku już nie i powinno być takie zdj nieakceptowalne.
albo tak tu, zdjęcie zrobione na pudelku mimo ze nie ma go w ofercie 🤔 ale tu chodzi chyba by produkt byl lepiej widoczny, i białe tło jest zachowane 🤔
Zobacz jeszcze w jakiej kategorii jest sprzedawany przedmiot. Przedmioty ręcznie wykonane mają dopuszczone inne tło niż białe.
wolno ci w opisie oferty dać link do strony ze zdjęciami i tam sobie możesz wrzucić jakie chcesz zdjęcia produktu tylko ten link może być nie w formie odnośnika ale kopiej tekst wklej w pasek google
Nie wszyscy się stosują do zasad allegro. Może jednym wolno a innym nie 😞 Ale są dużą konkurencją dla mnie
@ArekKarp kiedyś na dole aukcji można było zgłaszać nie prawidłowe grafiki, teraz z niewiadomych względów zlikwidowali ten punkt zgłoszeń 🤔
Teraz pytanie czy za dużo było tych zgłoszeń? Czy wybrani mogą zamieszczać takie grafiki? może planują odejść od tego wymagania?
Może algorytm powinien takie oferty wykluczać z trafności automatycznie, dlaczego tego nie robi?