Czy sprzedający mają jakiegoś opiekuna z ramienia Allegro?Jakiś dodatkowy kontakt z obsługą?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Czy sprzedający mają jakiegoś opiekuna z ramienia Allegro?Jakiś dodatkowy kontakt z obsługą? Jakiś opiekun sprzedawcy? Może warto zacząć się na tym skupiać? I robic co w tym kierunku drogie Allegro.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jak nie masz jakis wiekszych obrotów to jedynym "opiekunem" który może Ci w czyms pomóc jest

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Teraz zostaje sprzedawcom tylko opieka boża 😁 Kiedyś było coś takiego w specjalnym programie dla wybranych sprzedawców, ale w praktyce wyglądało to słabo ale przynajmniej można było z kimś można porozmawiać na żywo przez telefon.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
opiekunem to była czarna lista ktoś cię oszukał miałeś z nim spokój dożywotnio teraz użerasz sie z nim co kilka miesięcy i nic zrobić nie możesz to co zrobiło allegro to kawał .................. .

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Pomyliłeś portale. Takie rzeczy to na O... Skubaniec wydzwania regularnie co 2-3 miesiące przez pierwszy rok i wypytuje o problemy. Tutaj taki się nie objawił.... Może i dobrze, bo pewnie to jakaś sztuczna inteligencja by wydzwaniała....

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak, gdy Kupujący wezwie w dyskusji Allegro na pomoc, wtedy "opiekun" szybko się pojawia 😄 Natomiast do pomocy Sprzedającym opiekunów nie ma.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@BIO-KIOSK jeśli potrzebujesz pomocy to zawsze chętnie pomożemy. Możesz pisać tu lub kontaktować się z nami przez formularz kontaktowy.
Moderator

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ja potrzebuje pomocy. Mam zablokowane konto i Pani, która obsługuje sprawę nie łaskawa jest odpowiedzieć, kiedy konto zostanie odblokowane, mimo, iż spełniłam jej wszystkie polecenia i wysłałam co chciała. Od 3 dni zero odpowiedzi, choć pisałam w sobotę i ponawiałam pytanie w poniedziałek. Czy allegro nie obowiązuję jakieś terminy na odpowiedź.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu sprawy.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Stare-kolekcje Przykro mi, ale w sprawie blokady konta kontakt jest możliwy tylko drogą mejlową. Tutaj na forum nie mam jak pomóc 😞 Proszę Cię o cierpliwość.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję za odpowiedź. Czy pracownicy mają jakieś ramy czasowe na odpowiedź?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Stare-kolekcje Nasi pracownicy starają się odpowiadać według kolejności zgłoszeń.
Moderatorka