Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
mam pytanko, głównie elektronika, akcesoria komputerowe, czy w tytułach ofert mogę dodać informację + GRATIS GWAR12M.
moje oferty jednego brandu mają ustawiony okres gwarancyjny 36 miesięcy, producent udziela 24 miesięcy, dodatkowe 12 mcy biorę na siebie i jest to u mnie w formie dodatkowego gratisu. W jakiej formie taki dodatek jak gratisowe rozszerzenie gwarancji o kolejny rok mogę umieścić w tytule oferty, to jest dodatkowy gratis, jak mogę o tym poinformować klienta o dodatkowych 12 miesiącach dodanych gratis do wymaganego prawem okresu 24 miesięcy.
pozdrawiam,
Damian [edycja]
Masz odpowiednią zakładkę do tego.
czyli tych fraz wyżej możemy już używać w tytule? proszę tylko moderatorów o potwierdzenie i ubieram oferty w jedne z powyższych fraz 😄
"PODKŁADKA POD LAPTOPA Z OCHRONĄ NA 36 MIESIĘCY"
czy mogę użyć takiego tytułu ? nie ma słowa o gwarancji
czy w opisie mogę umieści poniższe:
"Oferujemy ochronę jakości przez 36 miesięcy."
"Zabezpieczenie przed wadami przez okres 3 lat."
@damianos99 w tytule nie powinieneś umieszczać informacji o gwarancji.
Informacja o gwarancji powinna być umieszczona w odpowiedniej zakładce. Oferta może być usunięta jeśli informacje są w nieodpowiednich miejscach, więc nawet jeśli nie pada wprost słowo gwarancja, to oferta może zostać usunięta.
jasne,
czy mogę użyć takiego tytułu ? nie ma słowa o gwarancji
"PODKŁADKA POD LAPTOPA Z OCHRONĄ NA 36 MIESIĘCY"
czy w opisie mogę umieści poniższe:
"Oferujemy ochronę jakości przez 36 miesięcy."
"Zabezpieczenie przed wadami przez okres 3 lat."
@damianos99 Tak, jak wspomniała @la_nika, nawet jeśli nie pada wprost słowo gwarancja, to oferta może zostać usunięta. Wyjaśniła również, że takie informacje powinny znaleźć się w odpowiedniej zakładce, a nie w opisie, czy tytule.
wszystko jasne, dokładnie o to mi chodziło, szanuję regulamin, wolę dopytać i już nie kombinować 🙂
To mi wygląda na działanie na szkodę klienta. Nikt nie znajdzie tego jednego przedmiotu z dłuższa gwarancją, bo Allegro zabrania o tym informować. Jako kupująca szału bym dostała jakbym kupiła coś z normalną gwarancją i potem odkryła, ze było też z dłuższą ale ukryte... Wiecie jak działać na nerwy własnym użytkownikom...