Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Chciałam wystawić automatycznie zakończoną aukcję która " straciła " ( czytaj, została odłączona od produktu ) połączenie z produktem. Przy okazji chciałam uaktualnić niektóre parametry. Między innymi zmienić stan z nowego na przepakowany, gdyż nie sprzedaję całego opakowania ( 5000 sztuk ) a jedynie 25. Wszystko ok, klikam wystaw i myślałam że mnie szlag trafi.
Rozumiem że nie wolno zmienić parametru stan w aukcji w której została złozona oferta. Logiczne. Ale w trwającej bez ofert a tym bardziej wystawiając na jej podstawie nową, bo nie było to wznowienie. Kogoś mocno pogrzało.
@cztery_bez_atu gdybyś wystawiała podobną to miała byś taki klawisz
ale u ciebie , to wygląda jak byś tę aukcję wznawiała, bo masz taki
Na 99% było to wystaw podobną, gdyż nie wznawiam aukcji ze względu na to że cześć ma jeszcze " zaptaszkowane " że wystawiam faktury VAT, więc mam z tyłu głowy że taki numer nie przechodzi, ale głowy za to nie dam. Mogło się zdarzyć. Tym nie mniej uważam że w aukcji trwającej bez ofert a tym bardziej wznawiając ją lub wystawiając na jej podstawie nową jest to bez sensu. Jak zwykle poradziłam sobie i nawet połączyłam ją z tym samym produktem co poprzednio i od którego została odłączona. Wydaje mi się że bardziej chodziło o to że ta aukcja " wisiała " już 2,5 roku a nie że straciła połączenie z produktem.