anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DHL w Allegro Delivery bez mozliwosci usuniecia

MAMY ROZWIĄZANIE!
capodicorleone
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam,

widze, ze Allegro wprowadziło do Allego Delivery obowiazkowo DHL bez mozliwosci usuniecia..

Czy w zwiazku z tym poczyniliscie jakies kroki zobowiazujace kurierow DHL do odbioru przesylki z punktu do konkretnej godziny?

Mam wysyłke tego samego dnia przy zamowieniu do 13, miasto powiatowe, kurierzy DPD odbieraja paczki o 14, INPOST i ORLEN po 15, co mam zrobic z DHL skoro odbieraja paczki z punktów jak chcą? raz o 8 rano, raz o 10?

Mam z kazda paczka teraz jezdzic do oddziału DHL 40km, zeby miec wysylke w terminie?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @capodicorleone! Czy możesz podać przykład niezrealizowanego lub opóźnionego podjazdu kuriera DHL z tego powodu?  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
capodicorleone
#8 Zapaleniec

Tak, zamowienie z dzis, w punkcie po 13, juz nie bedzie odebrane.

Allegro AD00QV6IU2

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@capodicorleone dziękuję, poprosiłam o interwencję w tej sprawie u Kuriera z Twojego regionu. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@capodicorleone ustawiłem se dla DHL graniczną na 00:01 i nie mam problemów 

oznacz moderatorów
capodicorleone
#8 Zapaleniec

@mdrogeria     Musze to ustawic dla kazdej aukcji osobno czy da sie jakos objac wszystkie?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@capodicorleone tu- https://salescenter.allegro.com/delivery-settings/ordering-time-settings  ustawiasz graniczną indywidualnie dla każdego przewoźnika

oznacz moderatorów
capodicorleone
#8 Zapaleniec

Dzieki!

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@capodicorleone niezamaco 😁

oznacz moderatorów