Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam,
widze, ze Allegro wprowadziło do Allego Delivery obowiazkowo DHL bez mozliwosci usuniecia..
Czy w zwiazku z tym poczyniliscie jakies kroki zobowiazujace kurierow DHL do odbioru przesylki z punktu do konkretnej godziny?
Mam wysyłke tego samego dnia przy zamowieniu do 13, miasto powiatowe, kurierzy DPD odbieraja paczki o 14, INPOST i ORLEN po 15, co mam zrobic z DHL skoro odbieraja paczki z punktów jak chcą? raz o 8 rano, raz o 10?
Mam z kazda paczka teraz jezdzic do oddziału DHL 40km, zeby miec wysylke w terminie?
Cześć @capodicorleone! Czy możesz podać przykład niezrealizowanego lub opóźnionego podjazdu kuriera DHL z tego powodu?
Tak, zamowienie z dzis, w punkcie po 13, juz nie bedzie odebrane.
Allegro AD00QV6IU2
@capodicorleone dziękuję, poprosiłam o interwencję w tej sprawie u Kuriera z Twojego regionu.
@capodicorleone ustawiłem se dla DHL graniczną na 00:01 i nie mam problemów
@mdrogeria Musze to ustawic dla kazdej aukcji osobno czy da sie jakos objac wszystkie?
@capodicorleone tu- https://salescenter.allegro.com/delivery-settings/ordering-time-settings ustawiasz graniczną indywidualnie dla każdego przewoźnika
Dzieki!
@capodicorleone niezamaco 😁