Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pytam , gdyż mam wrażenie że dla siebie. Chciałam zamieścić w aukcji bezpośredni link do tej zakładki, nie wolno.
Spróbowałam więc sposobem " sugeruję zapoznać się z informacjami zamieszczonymi w zakładce o sprzedającym ", też nie wolno.
Wystąpił błąd - Usuń fragment opisu, który kieruje do zakładki 'O Sprzedającym'.
Więc chyba ją zlikwiduję, dla mnie te informacje nie są niezbędne.
@cztery_bez_atu Cześć. 🙂 Dzięki za Twój feedback. Dlaczego uważasz za konieczne kierowanie klientów do zakładki "O sprzedającym" w opisie oferty? Klienci mogą do tej zakładki dotrzeć, kiedy tylko będą chcieli, z poziomu oferty:
dla tego gdyż chciała bym aby kupujący przed zakupem zapoznał się z podanymi tam informacjami a nie po zakupie lub w ogóle. A wszystko związane jest z " ułatwieniami " które sukcesywnie są wprowadzane jak np. jedna z ostatnich zmian polegająca na głębokiej ingerencji w informacje dotyczące terminu dostawy które sprzedający chce przekazać kupującemu a Allegro ustawia te informacje " po swojemu " powodując tym powstawanie konfliktów pomiędzy stronami transakcji.
@ko_alka Nikomu to nie powinno przeszkadzać a wielu by pomogło by można było legalnie dopisać do opisu oferty np. "szczegóły w zakładce "o sprzedającym".