anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dla kogo sprzedający pisze stronę " O mnie"

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Pytam , gdyż mam wrażenie że dla siebie. Chciałam zamieścić w aukcji bezpośredni link do tej zakładki, nie wolno. 

Spróbowałam więc sposobem " sugeruję zapoznać się z informacjami zamieszczonymi w zakładce o sprzedającym ",  też nie wolno.  

Wystąpił błąd - Usuń fragment opisu, który kieruje do zakładki 'O Sprzedającym'.

Więc chyba ją zlikwiduję, dla mnie te informacje nie są niezbędne.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@cztery_bez_atu Cześć. 🙂 Dzięki za Twój feedback. Dlaczego uważasz za konieczne kierowanie klientów do zakładki "O sprzedającym" w opisie oferty? Klienci mogą do tej zakładki dotrzeć, kiedy tylko będą chcieli, z poziomu oferty:

ko_alka_0-1699710954061.png

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

dla tego gdyż chciała bym aby kupujący przed zakupem zapoznał się z podanymi tam informacjami a nie po zakupie lub w ogóle.  A wszystko związane jest z " ułatwieniami " które sukcesywnie są wprowadzane jak np. jedna z ostatnich zmian polegająca na głębokiej ingerencji w informacje dotyczące terminu dostawy które sprzedający chce przekazać kupującemu a Allegro ustawia te informacje " po swojemu " powodując tym powstawanie konfliktów pomiędzy stronami transakcji.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@ko_alka Nikomu to nie powinno przeszkadzać a wielu by pomogło by można było legalnie dopisać do opisu oferty np. "szczegóły w zakładce "o sprzedającym". 

oznacz moderatorów