Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam opinię produktu: "Daje jedna gwiazdkę mniej, bo w opisie i na zdjeciu bylo że jest to atomizer, a przyszedł pojemnik z aplikatorem", która wielokrotnie była zgłaszana jako naruszenie - "Nie dotyczy danego produktu (a transakcji lub innego produktu)" oraz opisywałam problem przez dedykowany formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt: "Według Państwa regulaminu punkt "11.11 Opinie o Produkcie to subiektywne oceny lub recenzje Kupujących o właściwościach Produktu, w tym np. o jego wadach lub zaletach.". Ta opinia jest niezgodna z Państwa założeniem z przepisów regulaminu. Recenzja dotyczy Sprzedawcy, który miał niewłaściwe zdjęcie i opis produktu. Produkt nie był kupiony w oficjalnym sklepie, a u podmiotu prowadzącego internetową odsprzedaż naszych produktów. Nie jesteśmy w stanie kontrolować wszystkich aukcji naszych produktów wystawionych przez inne podmioty na Allegro."
Dodatkowo aukcja tego sprzedawcy również była zgłaszana do Allegro jako naruszenie: "
To nie jest miniaturka produktu, który jest przedmiotem sprzedaży. Miniaturka produktu wprowadza kupujących w błąd - przedstawia produkt, którego kupujący na pewno nie otrzymają po zamówieniu. Produkt od dawna nie ma atomizera. Kupujący nie otrzyma produktu w sprayu, a produkt który zakrapla się bezpośrednio na skórę głowy."
Jako producent zostaje nam odjęta gwiazdka, ponieważ podmiot odsprzedający korzysta z bardzo starego zdjęcia i opisu produktu.
Allegro do tej pory nie usunęło tej opinii. Może jakaś podpowiedź, co mogę zrobić w tej sytuacji?
@PILOMAX podaj proszę numer oferty, której dotyczy wystawiona opinia - zweryfikuję sytuację.
Numer oferty: 17635535583
@PILOMAX Weryfikuję sprawę.
@PILOMAX Twoja opinia została usunięta. 😉
Dziękuję za pomoc! 🙂