Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
O co chodzi z paroma mailami od Was o usunięciu dużej ilości aukcji? I jeszcze usuwacie mi aukcje bez możliwości wznowienia czy wystawienia podobnych , po usunięciu jakiś błędów? Przecież takie działanie dodaje z jeden czy dwa dni pracy na ponowne wystawianie itd? Zapłacicie za te stracone dni? i te maile nieprawdziwe. Sprawdzacie donosy przed usunięciem aukcji, czy to prawda?
Na pewno nie jestem uprzywilejowany:( a raczej zgnębiony przez te wszystkie zmiany i usuwanie ofert
Po 21 latach na allegro już nie widzę swojej przyszłości tutaj. Przyzwyczajenie i upadek po dwóch zmianach na allegro ,poraża.
Po to Allegrowicze mają szukać błędu w produktach , żeby usuwano aukcje innym? Wypisują bzdury w produkcie i ja mam przez to cierpieć?
@_KANCELARIA_ podaj proszę numer przykładowej oferty, dla której zostały przyznane punkty ujemne, a która była już zakończona.
Też ciekawy jestem czy mi przyznano za oferty usunięte chociaż były zakończone. Gdzie tego szukać?
Nie lepiej wyfiltrować sprzedawcom niewłaściwe aukcje niż karać ujemnymi punktami jak dzieci w szkole. Przecież nikt nie ma złej woli, wznawiamy aukcje albo dostosowujemy do posiadanego towaru. Usunięto mi aukcję której już nie miałem 😂 bo produkt został sprzedany i jak kara za ….. nie wiem za co 🥵
Nie pisałem o punktach ujemnych u mnie a, że jestem ciekaw czy mi przyznano.. Pisałem o wiadomości o usunięciu ofert które się już zakończyły.
Generalnie - to ja nigdy nie miałem żadnych problemów z edytowaniem aukcji, poprawianiem opisów, uzupełnianiem informacji itp. - do tego nie mam żadnych zastrzeżeń wobec Allegro.
Lecz wszystkie oferty mam wystawiane z parametrem stan jako "nowy".
I ja rozumiem stanowisko Allegro.
Ktoś kupił sobie palety towarów ze zwrotów np. z A.....n , załużmy 1 produkt - miał go 20 szt. (+ 2 szt. nieotwierany), otwarty, używany, ze zwrotu, generalnie wystawia jako powystawowy - bo tak najlepiej, zamiast napisać wyraźnie, że towar ze zwrotu, sprzedał 20 szt - popularność dobra, potem na tej samej aukcji wystawia 2 przedmioty nowe, nieotwarte, wystawia jako nowe z wyższą ceną, a popularność dotyczy przedmiotów "używanych".
Sorry - to jest po prostu oszustwo. Więc nie dziwię się, że Allegro podjęło interwencję. I tak powinno być.