Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ dlaczego z zakładnki ,, zamówienia ,, klikając w numer przesyłki kieryje mnie na takiego oto ZONK-a ? , oczywiście problem dotyczy tylko łonów
@mdrogeria czy problem wciąż występuje? Jeśli tak, to poproszę numer zamówienia.
@la_nika yhmmmm , występuje b657de40-2337-11ef-96b4-15d15a319cf4 , 6f08e130-2330-11ef-96b4-15d15a319cf4 , tylko Łony , z pozostałymi przewoźnikami nie ma problemu , uprzedzę .... ciacha czyszczę codziennie rano , to samo z Operą i Chrome
@mdrogeria a czy mógłbyś podesłać nagranie ekranu na spolecznosc@allegro.pl?
W systemie wszystko wygląda prawidłowo, a Dział techniczny na 100% poprosi o nagranie ekranu z błędem albo chociaż zrzuty z widocznym pełnym ekranem (z paskiem z adresem strony oraz godziną i datą).
@la_nika jeszcze lepiej , po klikniećiu w link takie cudo wyszło , załączam z paskiem
Zauważyłem ,że ikonka paczki przy zamówniu jest jaśniejsza niż zwykle
i pozostałe również z paskiem
@mdrogeria oki, a jeszcze dopytam czy możesz sprawdzić inną przeglądarkę?
Komunikat z pierwszego zrzuty wskazuje na potrzebę reinstalacji Firefoxa.
@mdrogeria okeeej, ale musimy tutaj wyjaśnić parę rzeczy, bo się pogubiłam.
Zamówienia które podałeś b657de40-2337-11ef-96b4-15d15a319cf4 , 6f08e130-2330-11ef-96b4-15d15a319cf4 zostały już nadane i są to Allegro One DPD i Allegro One UPS.
Dlaczego mielibyśmy za to jumać punkty?
Sprawę przesyłki nr A000PF11R3 wyjaśniamy w osobnym wątku.
Gdy klikasz przy zamówieniu nr b657de40-2337-11ef-96b4-15d15a319cf4 "nadaj przesyłkę" pojawia się pusta strona? Czy gdy klikasz "szczegóły"?
@la_nika dlatego ,że przy zamówieniu UPS nie występuje w histori / zrzut / nadanie
Pusta strona pokazuje się po kliknięciu w ikonę paczki i następnie w numer przesyłki co zwykle przekierowuje do strony monitorowania
@mdrogeria @meduza @la_nika Sprawdziłem i u mnie też tak samo jak piszecie. Przy zamówieniach po kliknięciu w ikonę przesyłki, a następnie w numer przesyłki wyskakuje ten sam komunikat. Dotyczy Allegro One UPS/DPD. Zarówno paczek nienadanych jak i nadanych.
@mdrogeria @musashi2007 @meduza domyślam się, że ma to związek z problemami technicznymi ze stroną do śledzenia przesyłek.
W każdym razie zgłosiłam to i nie wpływa to na nadawanie przesyłek. Numery zamówień i przesyłek jakie podaliście zostały nadane i widzimy to w systemie.
i działa 🙂