anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

graniczna godzina wysyłki

papier_czerpany
#10 Popularyzator#

DzieńDobry @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,

Mam ustawione godziny graniczne na wysyłkę tego samego dnia - standardowo wszystko do godziny 10.00. Jednakże, część zamówień po tej godzinie mam zaznaczone, że mam wysłać tego samego dnia. Np. zamówienie nr d9e1f0f0-23e9-11ef-b0ec-b508cf3afcf3 zakup o 11.48, wysyłka do 23.59 tego samego dnia (oneBox), zakup nr 7d3bea20-23eb-11ef-9e25-6d9db0069354 o 11.59 wysyłka do 23.59 tego samego dnia (InPost). Zamówienia są spersonalizowane, mam ich dużo i nie jestem zmieścić się w takim czasie. Co tu jest grane? Obrywam na jakości sprzedaży, ale terminy dostawy są na mnie wymuszane mimo deklaracji... 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kostas11
#21 Demiurg#

@papier_czerpany dlatego że wysyłałeś wcześniej zamówienia które wpadły po 10:00, jak chcesz zachować czas wysyłki to pod żadnym pozorem nie wysyłaj paczek jak wpadną po 10:00 🙂 nawet jak zdążysz 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów

papier_czerpany
#10 Popularyzator#

@kostas11 Toż to zupełnie bez sensu... fakt większość przesyłek wysyłam tego samego dnia choć nie ma za to żadnej nagrody. Ale niech tylko kurier zawali i  nie odbierze przesyłek akurat gdy masz ich kilka, to już statystyka leci na łeb na szyje. A tu jeszcze po d**** dostajesz że się starasz być do przodu... Już wyłączyłem dostawy tego samego dnia, bo to już było chore, zamówienie 8.50 i szykowanie w 10 minut bo ci kurier tupie, że on później może... A dziś dostałem jeszcze odmowę  uznania reklamacji Inpost paczki, którą złożyli na pół z uzasadnieniem, że była źle zapakowana bo nie było wypełniacza...

oznacz moderatorów