Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W niedzielę zakończona aukcja, kupujący nie odpowiada na moje informacje, Brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Czy mogę ponownie wystawić ten sam przedmiot ?
@ojciec2008 Kupujący ma 7 dni na opłacenie zakupu w opcji "kup teraz" i 30 dni w licytacji (nie wiem czy coś przy licytacji się nie zmieniło).
Najlepszym wyjściem jest umieszczenie w zakładce "o sprzedającym" zapisu typu "Na wpłatę za wygraną licytację czekam maksymalnie 5 dni (ilość dni jaką podasz zależy od Ciebie).Po tym czasie zakup jest anulowany, a przedmiot trafia do ponownej sprzedaży."
Jeśli oferujesz przesyłkę za pobraniem proponuję z tej formy zrezygnować, bo to kumuluje kolejne problemy (nieodbieranie przesyłek i tym samym dodatkowe koszty).
Rozumiem, nie zaznaczyłem np.: na wpłatę czekam 7 dni. W takim przypadku kupujący ma termin zapłaty 30 dni i jeżeli nie zapłaci, mogę wystawić ponownie. W każdym razie nie będę czekał 30 dni, aż kupujący zapłaci, bo to może trwać nieskoczenie i ten sam kupujący może także licytować. Kółko się zamyka.
@ojciec2008 tylko pamiętaj, że zgodnie z prawem kupujący wciąż jest właścicielem przedmiotu który wylicytował 😉
@ojciec2008 w przypadku braku innych ustaleń między wami, Kupujący powinien opłacić zamówienie: