anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego moje konto jest zablokowane?

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

Dlaczego ,allegro blokuje konta skoro mam firmę i stosowne pozwolenia na sprzedaż , a i tak blokują sprzedaż 

oznacz moderatorów
31 ODPOWIEDZI 31

xyz96
#21 Demiurg#

Bo Twoje pozwolenie na sprzedaż nie obejmuje sprzedaży na Allegro. Pozwolenie na sprzedaż na Allegro daje Allegro. Powody blokady wyjaśniaj tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...

oznacz moderatorów

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

daje pozwolenie 

oznacz moderatorów

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

Po co mia pomoc ,allegro jak nikt na to nie odpowiada jakby ludzie się bali odpisać praca zdalna i nikogo nic nie obchodzi bo komuś się nie spodobało że wystawiam towar 

oznacz moderatorów

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

zoo-interi_0-1613144847783.png

Dziękuję Panu za wiadomość.

Przykro mi, jednak nie będzie to możliwe, ponieważ pracujemy zdalnie. 

Pozdrawiam
// Joanna [edycja]
Zespół Allegro

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@zoo-interi Konto z którego tutaj piszesz zostało zablokowane, ponieważ na Twoich pozostałych kontach widnieją sankcje, które wymagają wyjaśnienia. W ostatniej wiadomości mailowej poprosiliśmy Cię o kontakt po zalogowaniu się na te konta. Wówczas udzielimy szczegółowych informacji, co powienieneś zrobić, abyśmy mogli je odblokować. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@zoo-interi O blokadzie i jej przyczynie powinniście dostać maila od ALL. Możesz także zapytać tu:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...

oznacz moderatorów

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

Czekam , wysyłam upoważnienia i pozwolenia z ministerstwa i zero odpowiedzi .

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Twoje pozwolenia z ministerstwa nie są pozwoleniem na sprzedaż na Allegro.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

zoo-interi_0-1613144769955.png

Dziękuję Panu za wiadomość.

Przykro mi, jednak nie będzie to możliwe, ponieważ pracujemy zdalnie. 

Pozdrawiam
// Joanna [edycja]
Zespół Allegro

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@zoo-interi, z tego, co widzę, zadałeś nam pytanie poprzez maila. Proszę Cię o chwilę cierpliwości, wkrótce powinieneś dostać odpowiedź.

Maja
   Moderatorka

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

Ta odpowiedz wkrótce trwa zbyt długo , a Ja nie wiem czy jest jakiś sens czekać skoro macie swoich analityków co do sprawy przyglądają się i już mija tydzień i nic zero reakcji czy odpowiedzi , jakby ktoś się bał z drugiej strony odpowiedzieć przecież jasno i wyraźnie jak napisane pozwolenie , jak na allegro takie pozwolenie nie obowiązuje to może u was jest taka formacja do udostępniania takich pozwoleń na sprzedaż na allegro bo na innych sprzedajemy i nie mamy żadnych problemów i inspektorzy przyjeżdżają na kontrole sprawdzają towar czy nie ma uchybień czy w oryginalnych opakowaniach jest sprzedawane i pakowane do właściwych opakowań do klienta detalicznego , a u was nic . Może Ja wam szkodzę na rynku bo mam większości swojego towaru niż innych konkurencji , a towar jest o wiele tańszy .

oznacz moderatorów

Klaudiusz1983
#12 Orędownik#

@zoo-interi  co sprzedajesz ?

oznacz moderatorów

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

nikt nie potrafi odpowiadać każdy chowa głowę w piasek 

oznacz moderatorów

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

Komunikat wysłany automatycznie przez serwis Allegro.

Informujemy, że Twoje konto zostało zawieszone z powodu sankcji nałożonych na inne Twoje konta w Allegro. Nie otrzymałeś zgody na korzystanie z kolejnego konta w Allegro, doszło zatem do naruszenia art. 8.7 Regulaminu Allegro.

Wszystkie wystawione przedmioty na Twoim koncie zostały automatycznie usunięte, a aktualne oferty kupna na przedmioty innych Użytkowników anulowane.

Jeśli chciałbyś odpowiedzieć na ten e-mail, skorzystaj z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego:
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?subjectId=c76dff3b-b1dc-4bd7-b96b-82b288cbed1a
Uwaga! Prosimy, nie używaj opcji „Odpowiedz”, ponieważ tak wysłana wiadomość do nas nie dotrze.
--
Zespół Allegro

TYLKO JEST JEDNA KWESTIA Ja mam zezwolenie na sprzedaż tych artykułów ,a allegro nie czyta pozwoleń i zezwoleń

oznacz moderatorów

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

jak mam jedno konto ,reszta usunięte to czemu blokują mi nowe konto

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@zoo-interi ale tu nie chodzi o zezwolenie tylko masz inne konta z blokadami i nierozwiązanymi sprawami i założyłeś kolejne 🙂 Rozwiąż sprawy na innych kontach a najlepiej pisz przez odnośnik ktory dostałeś od allegro 🙂

Każde które teraz złożysz będzie blokowane 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

zoo-interi
#7 Wielbiciel#

wszystkie konta mam uregulowane i usunięte by nie było problemów

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@zoo-interi Zakładanie kolejnych wątków nie pomoże. Czekaj na odpowiedź od Allegro i tylko z Allegro wyjaśniaj tę sprawę.

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/dlaczego-moje-konto-jest-zablokowane/m-p/1...

oznacz moderatorów