Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, to mój pierwszy post tutaj, choć na Allegro działam od prawie 14 lat. W dniu dzisiejszym zdjęto mi ponad 130 ofert z prawie 700, które miałam na swoim koncie. Dodam, ze zdejmowanie ofert nadal trwa, być może w momencie gdy to piszę, zdjęto mi kolejne oferty. Wysłałam oczywiście zapytanie w tej sprawie poprzez formularz, jednak nie otrzymuję odpowiedzi. W mailu wygenerowanym przez Allegro, widnieje i informacja, ze moje oferty są zdejmowane gdyż
„Opis i/lub tytuł Twojej oferty zawierają informacje, które nie dotyczą oferowanego przedmiotu. Możliwe też, że nie wszystkie zdjęcia w Twojej ofercie przedstawiają sprzedawany produktu.”
Co jest nieprawdą, gdyż doskonale wiem, ze wszystkie zdjęcia w ofertach i ich opisy dotyczą jedynie oferowanych przedmiotów. Wyglada to jak jakiś zmasowany atak bota na moje aukcje, rozstrzał zdejmowanych ofert jest ogromny. Nie tylko odzież, ale tez zegarek, pluszowy miś.
W obecnej sytuacji jestem uboższa o ponad 100 ofert, a liczba ta ciągle rośnie. Nie wiem co mam zrobić, żeby przestano mi zdejmować oferty, tak samo jak nie wiem, jak mam przywrócić poprzednie. Nie ma w nich co zmieniać gdyż nie wprowadzały one w błąd.
Liczę tutaj na jakaś odpowiedz i pomoc, gdyż kontakt poprzez formularz droga mailowa nie zdaje rezultatu.
Zamów rozmowę z pracownikiem allegro, dopytaj o szczegóły jak trafisz na "normalnego" konsultanta to może to przyśpieszyć wyjaśnienie problemu.
Możliwe że ktoś "zgłasza" Twoje oferty albo jakiś automat allegrowy wyłapuje je jako "błędne" naruszające przepisy
A jak mogę zamówić taką rozmowę? Będę wdzięczna za odpowiedz
przez kontakt
Skontaktuj się z nami - Allegro
, wybierz tylko prawidłowy dział albo jak się połączysz poproś o przekierowanie
@Moniczkaaa_star1 sprawdziłam kilka Twoich ofert, informacja o zwrotach powinna być umieszczona w zakładce Zwroty. Najprawdopodobniej to jest powodem usuwania ofert i takiego komunikatu.