anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego moje oferty się automatycznie zamykają po 10 minutach?

KubaHurtownia
#2 Obserwator#

Dzień dobry podaję przykładowe numery ofert 

17243808300

17243814209

dlaczego oferty automatycznie się zamykają skoro wszystkie dane producenta informacje o bezpieczeństwie oraz 

oświadczenia zostały uzupełnione ponadto oferty nie naruszają regulaminu a wszystkie informacje na temat produktu są uzupełnione poprawnie 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

serwis-texas
#21 Demiurg#

@KubaHurtownia 

Wiesz co? Trochę to dziwne bo jak Allegro usuwa oferty to nie możliwy jest jej podgląd. Tutaj taka możliwość jest i mamy napisane

Ta oferta Zawór kątowy Batmix 1/2'' V1401 skończyła się.

Używasz jakiegoś programu zewnętrznego do wystawiania ofert?

oznacz moderatorów

KubaHurtownia
#2 Obserwator#

Nie używam żadnego programu do wystawiania ofert , towary wystawiamy przez katalog allegro jeśli produktu nie ma w katalogu to sami go zakładamy , jedyny program zewnętrzny to baselinker ale on służy nam tylko do zamówień nie wystawiamy tam produktów 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@KubaHurtownia 

No trochę wróżenie z fusów ale i tak mi śmierdzi API. Zawołam moderację.

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

KubaHurtownia
#2 Obserwator#

Problem pojawia się nie tylko w produktach które nie mają jeszcze załączone katalogów mogę podać nr ofert które istnieją w katalogach 

17243875398

17243870006

17243849024

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KubaHurtownia te oferty są aktywne i nie zostały zakończone przez nas. 
Widzę, że zostały stworzone dzisiaj o 13:38, a później ostatnie zmiany są z 17:33, wszystkie z poziomu przeglądarki nie naszego systemu. 
Rozumiem, że problem już nie występuje? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów