Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry podaję przykładowe numery ofert
17243808300
17243814209
dlaczego oferty automatycznie się zamykają skoro wszystkie dane producenta informacje o bezpieczeństwie oraz
oświadczenia zostały uzupełnione ponadto oferty nie naruszają regulaminu a wszystkie informacje na temat produktu są uzupełnione poprawnie
Wiesz co? Trochę to dziwne bo jak Allegro usuwa oferty to nie możliwy jest jej podgląd. Tutaj taka możliwość jest i mamy napisane
Ta oferta Zawór kątowy Batmix 1/2'' V1401 skończyła się.
Używasz jakiegoś programu zewnętrznego do wystawiania ofert?
Nie używam żadnego programu do wystawiania ofert , towary wystawiamy przez katalog allegro jeśli produktu nie ma w katalogu to sami go zakładamy , jedyny program zewnętrzny to baselinker ale on służy nam tylko do zamówień nie wystawiamy tam produktów
No trochę wróżenie z fusów ale i tak mi śmierdzi API. Zawołam moderację.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Problem pojawia się nie tylko w produktach które nie mają jeszcze załączone katalogów mogę podać nr ofert które istnieją w katalogach
17243875398
17243870006
17243849024
@KubaHurtownia te oferty są aktywne i nie zostały zakończone przez nas.
Widzę, że zostały stworzone dzisiaj o 13:38, a później ostatnie zmiany są z 17:33, wszystkie z poziomu przeglądarki nie naszego systemu.
Rozumiem, że problem już nie występuje?