Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, niestety nie jest naprawione...ja nadal nie mogę wystawić oferty. Cały czas wyskakuje błąd że mam określic czas trwania oferty a nie mogę tego robić bo nie ma pola w którym się ten czas określa! Walczę i piszę do Państwa już od 3 dni i NIC!
@iskierka466 Problem zgłaszany w wątku różni się od tego, o czym piszesz. Z mojej strony nie udało się powtórzyć błędu i mogę określić czas trwania oferty.
W tej sytuacji:
- wyczyścić pliki cookie,
- wyłączyć wszystkie wtyczki,
- wyłączyć programy działające w tle,
+ włączyć kartę incognito,
+ włączyć narzędzie dla deweloperów (zazwyczaj F12), wygląda to tak:
Jeśli się nie uda i błąd wciąż będzie występował, to poproszę o przykład ze zrzutami ekranu lub nagraniem, co robisz krok po kroku. Na nagraniu lub zrzutach powinny być widoczne elementy takie jak:
- data i godzina,
- całe okno przeglądarki,
- zakładki konsola i sieć w narzędziu (F12).
Witam, wyczyściłam pliki cookie i zrobiłam resztę poniższych zadań ale niestety nadal nie mogę wystawić oferty. Wchodzę normalnie przez "Wystaw przez formularz" uzupełniam cały opis, zdjęcia itp i jak daję Zaakceptuj warunki i wystaw ofertę wykakuje błąd że nie określiłam czasu trawania a nie moge bo nie mam okna wyboru czasu trwania - jest jak przy pierwszym screenie
@iskierka466 dziękuje za zrzuty! Problem został zgłoszony do działu technicznego, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawię, wrócę tutaj.
Potwierdzam - ten sam problem. Komunikat "Wystąpił błąd - Prowadząc sprzedaż na koncie zwykłym (nie zarejestrowanym jako konto firma), musisz ustawić czas trwania oferty. Jeśli nie możesz już edytować tej wartości to utwórz nową ofertę korzystając z funkcji "Wystaw Podobną".
W miejscu czas trwania oferty nie mam nic do wyboru. Dodam, że 2 tygodnie temu wystawiałem przedmioty i mogłem bez problemu wybrać ilość dni.
@IrvineGems dziękuję za zgłoszenie! Dodaję je do zadania, gdy tylko otrzymamy informację od Działu technicznego wrócę tutaj z informacjami.
AKTUALIZACJA 15.12.2022
Problem z ustawianiem czasu oferty został rozwiązany. Wdrożone rozwiązanie powinno zlikwidować problem z ustawianiem czasu trwania przy "wystaw podobną" i nowych ofertach dla kont firma niezweryfikowanych.
Tak jak widać, opcja ,,dodaj nową ofertę" oraz ,,Wystaw podobną" nie działa, sprawdzałem na 3 urządzeniach. Nie mam pojęcia co zrobić. Proszę o pomoc i pozdrawiam
@Lesna_Chata nie tylko Ty, zespół techniczny pracuje nad rozwiązaniem problemu, dodałam Twoje zgłoszenie do zadania.
W tej ofercie nie mogę ustawić opcji dostępności towaru "na określony czas".
Chcę, aby była ona dostępna do 20.12.2022 z powodu zimowych mrozów.
Niestety to pole wyboru jest nieaktywne i poszarzałe.
Dodam jeszcze, że oferta była usunięta na jakiś czas i została dzisiaj wznowiona:
https://allegro.pl/oferta/owoce-awokado-avocado-ciemne-hass-3-sztuki-12054081680
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@CHECINIAKI prześlij proszę zrzut ekranu, na którym ten problem będzie widoczny. Zgłoszę go do Działu technicznego.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Okazuje się, że wszystkie wznawiane moje oferty mają taką blokadę.
@CHECINIAKI dziekuję za zrzut! Problem jest już zgłoszony do Działu technicznego, dodałam Twoje zgłoszenie do zadania, gdy otrzymam odpowiedź, dam znać!
@CHECINIAKI Spróbuj nie przez "wznów" tylko przez "wystaw podobną"
Mam dokładnie ten sam problem.
Komunikat "Wystąpił błąd - Prowadząc sprzedaż na koncie zwykłym (nie zarejestrowanym jako konto firma), musisz ustawić czas trwania oferty. Jeśli nie możesz już edytować tej wartości to utwórz nową ofertę korzystając z funkcji "Wystaw Podobną".
@lechooowawa Dziękuję bardzo za zgłoszenie, dodałam Twój przykład do zadania. Sprawa jest weryfikowana
Problem cały czas nie został rozwiązany. Wyglada to mega niepoważnie ze strony Allegro.
Witam. Nie mogę wystawić, dodać zdjęć , przez funkcję wystaw podobne. Trwa to od paru dni
Mam dokładnie ten sam problem. A dziś już 10 Stycznia 2023r.
Nie mogę zapisać zmian, bo muszę podać jakiś czas trwania oferty.
Miałem ustawione zawsze że aż się sprzeda, i nie było problemów, a teraz jakieś hocki klocki.
Ciekawe kiedy to naprawią, bo muszę zaktualizować oferty, ale nie wystawiając ich ponownie.
Konto firmowe ten sam problem