anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę wystawić telefonu inny model?

COMTER
#12 Orędownik

Allegro nie pozwala mi wystawić telefonu GT-e2600. Nie ma go w katalogu . Jak mam to zrobić jak kategoria inny model jest zablokowana?2014-01-01 E2600 002.JPG

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@COMTER Jeżeli sprzedajesz okazjonalnie, to taki problem nie jest dla Ciebie istotny. 

Ja często mam smartfony, dostępne ok 1-3 miesiące przed premiarą Europejską i także mam ten problem.

Jedynym rozwiązaniem dla Ciebie, jest kontakt np. poprzez czat i poproszenie, aby dodali model do kategorii modeli smartfonów, niestety nie można (jeszcze ręczenie tego zrobić). Jakiś czas temu zgłosiłem pomysł, aby była taka możliwość, ale mój pomysł jest "w weryfikowany". Pamiętaj także że musisz mieć GTIN/EAN produktu

oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik

Sprzedaję od 20 lat i zmiany od października 24 bardzo mi utrudniają i zakup i sprzedaż. A więc proszę kogoś z allegro o info. Jak mam wystewić GT-E2600 JEŚLI NIE MA GO W KATALOGU. Proszę go dodać albo umożliwić mi dodanie i wystawienie.

oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@COMTER Poproś na czacie Allegro, oni to zgłaszają do działu technicznego. Cała operacja trwa ok. 2 tygodnie. Ja jak zgłaszam to, staram się wyprzedzić i zgłaszam modele, których jeszcze nie mam, aby, móc w przyszłości wystawić 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dlaczego na Allegro jest możliwość zaznaczenia "Inny model" ale wystawienie ogłoszenia z tym parametrem,  nie jest możliwe?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER poprosiłam o dodanie tego modelu. 

@wojtekmarchewka chcemy, żeby produkty w katalogu Allegro były odpowiednio opisane, a wartość "inny model" nie jest precyzyjna. Przyznaję, że to ze można ją wybrać na formularzu wystawiania może wprowadzać w błąd. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@la_nika więc parametr "inny model" powinien zniknąć w formularzu. Bo daje to poczucie możliwości wyboru, a niestety tak nie jest, podczas wystawiania oferty

oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik

Czy więc mogę prosić o umożliwienie mi sprzedaży samsunga gt-e2600 i dodanie go do listy? Nie ma podobnych a telefony są w fabrycznie zaplombowanych pudełkach.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@COMTER tak, gdy model zostanie dodany, będziesz mógł wystawić ofertę z tym przedmiotem. 
Odpowiedź najprawdopodobniej otrzymamy dopiero po weekendzie.
Przykro mi, ale nie jestem w stanie tego przyspieszyć. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

COMTER
#12 Orędownik

Będę czekał na wiadomość. Dobranoc.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @COMTER. Wprowadziliśmy poprawkę, dzięki której produkt znajdziesz po wyszukaniu frazy "telefon GT-E2600".  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_KANCELARIA_
#10 Popularyzator

DZiękuję. Mam jeszcze kilkanaście telefonów nowych inny model. Z każdym zapewne mam pisać:(

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@_KANCELARIA_ jeśli nie ma możliwości wyboru modelu z listy, to tak - będzie trzeba je zgłosić do dodania. Podaj tutaj w wątku modele, których brakuje lub zgłoś nam je przez formularz kontaktowy🙂

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów