anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie otrzymujemy odpowiedzi na maile dot. zgłoszenia 44532370 ?

AstraDigital
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

Dlaczego nie otrzymujemy odpowiedzi na maile dot. zgłoszenia 44532370 ? Próbujemy odblokować nasze aukcje od dobrych kilku tygodni, mamy wszystko wyjaśnione z producentem, a Allegro nie reaguje i nie odpisuje na wiadomości. Korespondencja była wysyłana zarówno na adres allegro.kontakt@allegro.pl i tutaj z Waszej strony był kontakt z Norbertem Lurą, który scedował sprawę na adres program.wop@allegro.pl - kontaktowaliśmy się i tam, ale nikt nie odpowiedział. Obecnie nikt ze strony Allegro nie odpowiada na żadnym z podanych maili. Czy Allegro mogłoby potraktować tę sprawę poważnie i rozwiązać problem? Bardzo proszę moderatorów o interwencję lub przekazanie kontaktu do osoby kompetentnej.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@AstraDigital Zgłoszenia są realizowane zgodnie z kolejnością wpłynięcia. Niestety nie mamy większych kompetencji niż nasi doradcy. 

Odpisz proszę doradcy ze zgłoszenia 44532370. Dopytuje On tam z jakiego adresu mailowego kontaktowałeś się z WOP. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AstraDigital
#8 Zapaleniec#

Odpisałam 25.10.2024 doradcy ze zgłoszenia, że nikt nie odpowiada na mailu program.wop@allegro.pl (a mail wysłany tam był 21.10.2024) - brak reakcji ze strony doradcy. Nikt z Allegro nie odpowiada, dlatego piszę tutaj. Zgłoszenie 44532370 jest z 5 września... Od tego czasu, próbujemy rozwiązać problem, ale nie da się, bo nikt z Allegro nie odpisuje. Nie rozumiem jak można tak sprawę olewać... Czy możesz mi dać kontakt do przełożonych - osób wyżej, które mogą się tą sprawą zająć?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@AstraDigital odpowiedz proszę na wiadomość z 26.10.2024.  Z jakiego maila kontaktowałaś się z WOP. Nasz doradca zweryfikuje tę sprawę. Wiem, że sytuacja może być frustrującą, ale proszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AstraDigital
#8 Zapaleniec#

Nie dostałam od Was żadnego maila.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@AstraDigital Dobrze. W tej sytuacji poprosiłam już doradcę, żeby skontaktował się z Tobą ponownie. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AstraDigital
#8 Zapaleniec#

Sama napisałam do doradcy jeszcze raz, napisałam mu z jakiego adresu się kontaktuję. Czekam na rozwiązanie sprawy...

oznacz moderatorów