Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dlaczego nie pojawiają się moje aukcje automatycznie na allegro w licytaJI
dlaczego nie pojawiają się moje aukcje automatycznie na allegro w licytaji
@singiel7cali Twoje aukcje są prawidłowo widoczne. Dla ułatwienia wyszukałam je po Twoim loginie. Jeśli nie możesz ich wyszukać w konkretny sposób, opisz proszę w jaki. Tutaj zostawiam link do Twoich ofert. 🙂
To widzę 133 aukcje, tylko wczoraj miałem ich ponad 7500 to gdzie są pozostałe. to samo jest i na pozostałych moich kątach
@singiel7cali Wczoraj około godziny 17:00 zostały usunięte duplikaty ofert. System brał pod uwagę miniaturki, parametry oraz powiązane produkty z katalogu.
to co teraz trzeba zrobić żeby je znów wystawić
@w_kiwi Rozumiem że takie same przedmioty u danego sprzedawcy nie powinny się dublować ale powiedz proszę jak jest z aukcjami w kolekcjach gdzie często są wystawiane np. monety ,medale czy znaczki z tego samego wydania czy rocznika ale tam można rzec każdy przedmiot z duszą ma inny stan. Z drugiej strony sprzedawca płaci za każde wystawienie i mam nadzieję że tu nie grożą takie usunięcia.
ale ja mam na aukcjach same płyty winylowe i w większości każda jest inna i zawsze od dwóch lat automatycznie się wznawiały a teraz nagle się nie wznowiły. Przecież ja z tego się utrzymuję i nie mogę sobie na to pozwolić żeby nagle mi znikały aukcje. czy te aukcje mi się ponowią
czy może ktoś mi odpowiedzieć na moje pytanie
ale ja mam na aukcjach same płyty winylowe i w większości każda jest inna i zawsze od dwóch lat automatycznie się wznawiały a teraz nagle się nie wznowiły. Przecież ja z tego się utrzymuję i nie mogę sobie na to pozwolić żeby nagle mi znikały aukcje. czy te aukcje mi się ponowią
@singiel7cali @kolekcjoner608 Wrócę do was z odpowiedzią, jak tylko uzyskam więcej informacji.
@singiel7cali Podaj proszę kilka przykładów ofert, które zostały usunięte.
ta aukcja sie ponowiła
https://allegro.pl/oferta/alice-cooper-school-s-out-14510510221
a ta się nie ponowiła
https://allegro.pl/oferta/karina-me-lo-dijo-perez-14501885073
przecież one niczym się nie różnią
CZY MOŻNA UZYSKAĆ ODPOWIEDŹ
@singiel7cali Jeszcze nie uzyskałam odpowiedzi na wasze pytanie. Proszę Cię o cierpliwość.
@singiel7cali Wracam do Ciebie z odpowiedzią. Wskazane oferty zostały zakończone zgodnie z opcją ich wystawienia - zwystawiono je na 24 godziny. Odnośnie oferty 14501885073, której nie możesz wznowić, czy wyświetla się jakiś komunikat o błędzie?
@w_kiwi Dzięki czekam . Wystawiając przedmioty kolekcjonerskie w licytacjach zdarza się że są to też nowe przedmioty (np. monety ) i mając ich większą ilość muszę wystawiać je pojedynczo i nie powinny być takie aukcje usuwane .Zwykle w licytacji każdy przedmiot nawet jak jest ich wiele wystawionych takich samych to sprzedawany jest w innej porze dnia lub w innym dniu . Każda licytacja ma inny termin zakończenia a dodatkowo jak wcześnie wspomniałem za wystawienie KAŻDEJ pozycji trzeba ponosić opłaty.
@kolekcjoner608 Otrzymałam informację, że ta kategoria również będzie objęta deduplikacją, natomiast nie dotyczy to ofert ze stanem innym niż "nowe". 🙂