anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie widac mojej oferty

-Hanah-
#7 Wielbiciel

Witam mam sporo ofert których nie widać. Jak np. Wpisuje w wyszukiwarce coś co chciał bym kupić jako klient, (nie koniecznie tak samo wpisując tytuł taksamo jak mam w ofertach ale nazwa przedmiotu się zgadza). To często nie wyświetla.moich ofert. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @-Hanah-! Możesz proszę podać przykład takiej oferty oraz frazę, którą wpisujesz w wyszukiwarkę?  

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

-Hanah-
#7 Wielbiciel

np. wpisuje "próg lewy audi a3 8y5" i moja ofetra sie nie pojawia w wyszukiwarce. wpisując taką nazwę słowo w słowo jakmam też sie nie pokazuje "Próg lewy słupek Audi A3 S3 8Y5". pokazuje sie dopiero jak wpiszę nazwę miejscowości w której oferta jest wystawiona.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@-Hanah- Czy oferta jest wystawiona z konta, z którego się kontaktujesz? Ponieważ na tym koncie nie ma żadnych aktywnych ofert. 

Nicol
oznacz moderatorów

-Hanah-
#7 Wielbiciel

konto na ktorym mam  oferty to

mialczyk82

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@-Hanah- Okej. To podaj mi jeszcze proszę numer oferty, której nie widzisz w wynikach wyszukiwania. 

Nicol
oznacz moderatorów

-Hanah-
#7 Wielbiciel

11145403913

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@-Hanah- dziękuję. Poprosiłam już nasz zespół o sprawdzenie tej sytuacji, więc wrócimy do Ciebie z odpowiedzią. 

Ola
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

Zwróć uwagę czy tytuł Twojej oferty nie został nadpisany i teraz brzmi całkiem inaczej niż zamierzałaś. W moich ofertach bezpieczników szklanych z których coś się od czasu do czasu sprzedawało po tych " Allegrowych  usprawnieniach " sprzedaż praktycznie wynosi zero. Przyczyna jest jedna. Mój tytuł aukcji np. brzmiał " Bezpiecznik szklany fi 5 X 20 mm 1 A szybki,  cena za 5 sztuk ".  Po tych Allegrowych usprawnieniach tytuł obecnie brzmi: Bezpiecznik szklany Prolech, i od  czasu tej zmiany nie sprzedałam nic. 

oznacz moderatorów