anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

usuwane aukcje bez powiadomień

Hadwao_net
#12 Orędownik

Dlaczego Allegro zamyka oferty bez wcześniejszego powiadomienia mailowego? Już kilkukrotnie spotkałem się z sytuacją, w której po zgłoszeniu błędu w parametrach produktu moje poprawki zostały odrzucone, a trwająca aukcja została natychmiast zakończona — bez żadnej informacji na poczcie e-mail. Skąd Allegro czerpie dane na temat mojego asortymentu i na jakiej podstawie twierdzi, że zna specyfikację mojego produktu lepiej niż ja, jako jego sprzedawca?    @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Hadwao_net w przypadku zamknięcia oferty za każdym razem wysyłamy powiadomienie mailowe, więc abyśmy mogli dokładnie sprawdzić tę sytuację, czy możesz podać mi numer oferty, o które chodzi? 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik

no to ja mam jakiś problem ponieważ do mnie emaile o zamknięciu oferty nie dochodzą.  https://allegro.pl/oferta/impregnat-hydrofobowy-do-kabin-prysznicowych-hadwao-nano-shower-pielegnacj...    w tej ofercie jest kilka błędów.  Zdjęcie przedstawiające 3 produkty a sprzedawane są 2 produkty w ofercie, pojemność 1,2 l a powinno być 0,6 l

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Hadwao_net z tego co widzę to Twoja oferta, więc jeśli są w niej błędy powinieneś je poprawić. 

Ola
oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik

o to chodzi że nie mogę, jak zgłosiłem błędy w ofercie to zostały przez was odrzucone i została mi zamknięta aukcja.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Hadwao_net w zakładce "Zgłoszenia" w Sales Center pod decyzją o odrzuceniu Twoich sugestii masz formularz odwołania. Skorzytaj z niego proszę i daj znać, czy Ci się udało. 

Ola
oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik

dziękuję za podpowiedź 

oznacz moderatorów

Hadwao_net
#12 Orędownik

pojemności udało mi się zmienić jednak zdjęcie  przedstawiające 3 produkty zamiast dwóch  które chce zmienić  to mi odrzucacie twierdząc że to z trzema produktami  jest prawidłowe.

oznacz moderatorów