anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie wszystkie z moich ofert mają oznaczenie buisnes???

Artrax
#7 Wielbiciel

Witam. Tak jak w tytule nie wszystkie z moich ofert mają oznaczenie buisness. Czym to może być spowodowane? Na ponad 800 ofert które posiadam jakaś jedna piąta nie posiada takiego oznaczenie. Bardzo proszę o pomoc

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@Artrax Wszystkie oferty masz w opcji "kup teraz"?Jeśli masz jakieś oferty z licytacją to nie będą one widoczne w Allegro Buisnes.

oznacz moderatorów

Artrax
#7 Wielbiciel

Dziękuję za uwagę. Tak wszystkie są wystawione w kup teraz nie posiadam żadnych licytacji

oznacz moderatorów

Artrax
#7 Wielbiciel

sprawdzałem u wszystkich czy jest opcja fv i na wszystkich widnieje ta informacja

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@Artrax To niestety ale odpowiedzi mogą udzielić tylko moderatorzy.

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Artrax
#7 Wielbiciel

Bardzo dziękuję zaangażowanie🙏

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@Artrax Potrzebuję od Ciebie numerów ofert, które nie są zakwalifikowane na Allegro Business. Zweryfikujemy wówczas sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Artrax
#7 Wielbiciel

@N_Nitka28 Witam. Min te oferty 17958739022    17958714938    16487970223   16487963151  16487928340   14394352350     Z góry dziękuję za pomoc

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Artrax dziękuję, poprosiłam już zespół o sprawdzenie i informacje, więc jak tylko otrzymam wieści, wrócimy do Ciebie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Artrax
#7 Wielbiciel

@_HolaOla_  Dziękuję ślicznie. W takim razie czekam cierpliwie na info.  Pozdrawiam serdecznie Michał J

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Bo one sobie tak raz wskakują do biznesa, a raz wyskakują... Kiedyś przez 2 tygodnie nie wystawiałam żadnej oferty z fakturą. Czyli wszystkie oferty buisness były te same. Nadal co dzień dostawałam maila z informacją o dodaniu kilku do buisness. Żeby je dodać to musieli najpierw z jakiegoś powodu chyba usuwać ale o tym maili nie było...