Witam. Tak jak w tytule nie wszystkie z moich ofert mają oznaczenie buisness. Czym to może być spowodowane? Na ponad 800 ofert które posiadam jakaś jedna piąta nie posiada takiego oznaczenie. Bardzo proszę o pomoc
@Artrax Wszystkie oferty masz w opcji "kup teraz"?Jeśli masz jakieś oferty z licytacją to nie będą one widoczne w Allegro Buisnes.
Dziękuję za uwagę. Tak wszystkie są wystawione w kup teraz nie posiadam żadnych licytacji
sprawdzałem u wszystkich czy jest opcja fv i na wszystkich widnieje ta informacja
@Artrax To niestety ale odpowiedzi mogą udzielić tylko moderatorzy.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bardzo dziękuję zaangażowanie🙏
@Artrax Potrzebuję od Ciebie numerów ofert, które nie są zakwalifikowane na Allegro Business. Zweryfikujemy wówczas sprawę.
@N_Nitka28 Witam. Min te oferty 17958739022 17958714938 16487970223 16487963151 16487928340 14394352350 Z góry dziękuję za pomoc
@Artrax dziękuję, poprosiłam już zespół o sprawdzenie i informacje, więc jak tylko otrzymam wieści, wrócimy do Ciebie.
@_HolaOla_ Dziękuję ślicznie. W takim razie czekam cierpliwie na info. Pozdrawiam serdecznie Michał J
Bo one sobie tak raz wskakują do biznesa, a raz wyskakują... Kiedyś przez 2 tygodnie nie wystawiałam żadnej oferty z fakturą. Czyli wszystkie oferty buisness były te same. Nadal co dzień dostawałam maila z informacją o dodaniu kilku do buisness. Żeby je dodać to musieli najpierw z jakiegoś powodu chyba usuwać ale o tym maili nie było...