anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego oferty nie łączą się prawidłowo w wielowariantowości

kamsag
#7 Wielbiciel#

Wielowariantowość. Dlaczego oferty nie połączyły się prawidłowo w wielowariant. Przykładowo sprzedaję dwa kolory bluz. Zostały połączone. Na jednej aukcji widać, że są połączone, a na aukcji z innym kolorem już nie @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

nr aukcji
14101541207
14098990247

Proszę o odpowiedź
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kamsag Rozumiem, że chciałbyś, aby oferty były połączone na podstawie parametru kolor/wzór? Weszłam w obie oferty i w żadnej z nich nie wyświetla się wariant z kolorem.

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kamsag
#7 Wielbiciel#

A w momencie wysyłania wiadomości w jednej z aukcji oba warianty były już połączone. Teraz faktycznie nie są. To jak to połączyć, bo nowa nie jestem i część aukcji mam połączone, a część nie!

I są połączone parametrem kolor/wzór. Jedne aukcje mam połączone np bluzki a inne nie. Łączę jak zawsze nie zawsze wychodzi

@w_kiwi

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kamsag Dzięki za wyjaśnienie. Nie możesz wykonać tej akcji samodzielnie, ponieważ w tej kategorii obowiązują warianty produktowe, czyli tworzone na podstawie katalogu produktów. Zgłosiłam prośbę o weryfikację, wskazanej przez Ciebie kwestii. Mam nadzieję, że uda nam się połączyć te dwie grupy produktowe. Będę Cię informować na bieżąco. A teraz muszę Cię prosić o odrobinę cierpliwości. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@kamsag nic nie zrobisz to kolejna zmiana w automatyczne cudowanie i robienie bałaganu 😞

Warianty produktowe dotyczą produktów i tworzymy je automatycznie na podstawie Katalogu produktów Allegro. Dzięki temu, w Twojej ofercie kupujący mogą zobaczyć wszystkie dostępne warianty produktu – również te od innych sprzedających.

________
Κώστας
oznacz moderatorów