Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry, mamy problem z paczkami do automatów DPD. Paczki wysyłamy w tubach maksymalnie 57 cm x 10x 10 a paczki notorycznie nie są dostarczane tylko cofane do nas jako zwrot bez wyjaśnienia. Dowiedzieć się coś od DPD graniczy z cudem, więc proszę Państwa jako obsługujących usługę o wyjaśnienie dlaczego paczki numer: 1022861565017U, 1023214628299U, 1022729896773U nie były dostarczane, tylko z automatu cofnięte. Może coś źle robimy?
Zgaduję, że chodzi o tuby- to pewnie niestandardowe...
@AQUASYSTEMS czy możesz sprawdzić te numery albo powiedzieć mi sąd je spisałeś? Pytam, bo numery podane tutaj są inne, a linkują to zupełnie innych przesyłek. Z numerów, które podałeś byliśmy w stanie namierzyć wyłącznie 1023214628299U i tutaj przesyłka była poprawnie umieszczona w automacie.
U nas zasysa rzeczywiście nadany numer z baselinkera - ale podsyłam już "Wasze" : A002I08JJ9, A002HMNMF6. Jedna rzeczywiście dziś trafiła do punktu.
@AQUASYSTEMS dziękuję, te numery się zgadzają. Poprosiłam już zespół o kontakt z DPD w sprawie tych paczek.
Bardzo Pani dziękuję - na Panią zawsze można liczyć 🙂
@AQUASYSTEMS napisaliśmy do Ciebie w sprawie tych przesyłek w wiadomości numer 175508869113830682, więc sprawdź proszę swoją skrzynkę mailową.
Niestety nie mamy żadnego maila od Państwa (w spamie również). Proszę o ponowne przesłanie.
@AQUASYSTEMS Dostałam potwierdzenie, że wysłaliśmy wiadomość ponownie. Sprawdź, proszę, czy teraz dotarła.
Tak, teraz dotarła 🙂 Dziękuję.
wysyłaj Inpostem kurierem, tam tuby są legalne.