anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego w nowym widoku moja sprzedaż nie ma dziennych kliknięć w oferty?

Yoopi3
#10 Popularyzator

Dlaczego zmiany zawsze są na gorsze?  Ktoś chciał utajnić , że coraz mniej kupujących klika w oferty?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@Yoopi3 Chodzi Ci o poniższy panel?

nat_not_0-1767944643697.png

Na kafelkach przedstawione są wartości dotyczące czynności, które powinieneś wykonać. Liczba klikięć w oferty nie mieści się w tej grupie. 

Niżej w części "Sprzedaż ofert" znajdziesz informacje o sprzedaży z liczbą wizyt z ostatnich 7 dni.

nat_not_1-1767944915081.png

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

actp-sklep
#11 Animator

Do tej pory w panelu sprzedaży był bardzo przydatny wykres pokazujący ilość łącznych wejść w nasze oferty każdego dnia, z możliwością zobaczenia ostatnich 7, 30 dni. Było również porównanie do poprzedniego, analogicznego okresu. Teraz tego nie ma. Uprzejmie prosimy, by wykresy dot. ilości wizyt we wszystkich ofertach powróciły do panelu. Opcja, na którą się powołałaś (wizyty w danej ofercie w ciągu 7 dni) nie zastępuje tego, co utracili sprzedawcy. 

oznacz moderatorów

nat_not

@actp-sklep Szczegółowe statystyki, również dotyczące odwiedzin ofert, są dostępne w  Allegro Analytics. Zachęcam do rozważenia możliowści wykupienia abonamentu, by zyskać dostęp do tych zestawień.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

actp-sklep
#11 Animator

Dziękuję, tak właśnie myślałam 🙂

oznacz moderatorów

GasparPL
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  a gdzie w allegro analytics znajdę to porównanie z ostatnich 7 dni tak jak było w poprzedniej wersji zakładki moja sprzedaż. Chodzi mi o ten wykres który prezentował porównanie ostatnich 7 dni z analogicznym okresem w przeszłości jeżeli chodzi o sprzedaż, wejścia i liczbę transakcji. Jest tam coś takiego? 

oznacz moderatorów

Sa_nova

@GasparPL porównanie ostatniego tygodnia lub miesiąca z poprzednim znajdziesz na wykresie w Podsumowaniu.

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

GasparPL
#9 Pomysłodawca

@Sa_nova dziękuję znalazłem 🙂 jeszcze pytanko czemu teraz zamiast konkretnych wartości są punkty trendu na wykresie? ochrona moich danych finansowych przede mną? 

oznacz moderatorów

Yoopi3
#10 Popularyzator

Dokładnie o to pytałem, statystyka pokazująca dynamikę kliknięć we wszystkie oferty na danym koncie w ujęciu dziennym na tle historycznym. Przydatne to było w poprzednim panelu. 

oznacz moderatorów