Dlaczego zmiany zawsze są na gorsze? Ktoś chciał utajnić , że coraz mniej kupujących klika w oferty?
@Yoopi3 Chodzi Ci o poniższy panel?
Na kafelkach przedstawione są wartości dotyczące czynności, które powinieneś wykonać. Liczba klikięć w oferty nie mieści się w tej grupie.
Niżej w części "Sprzedaż ofert" znajdziesz informacje o sprzedaży z liczbą wizyt z ostatnich 7 dni.
nat_not Do tej pory w panelu sprzedaży był bardzo przydatny wykres pokazujący ilość łącznych wejść w nasze oferty każdego dnia, z możliwością zobaczenia ostatnich 7, 30 dni. Było również porównanie do poprzedniego, analogicznego okresu. Teraz tego nie ma. Uprzejmie prosimy, by wykresy dot. ilości wizyt we wszystkich ofertach powróciły do panelu. Opcja, na którą się powołałaś (wizyty w danej ofercie w ciągu 7 dni) nie zastępuje tego, co utracili sprzedawcy.
@actp-sklep Szczegółowe statystyki, również dotyczące odwiedzin ofert, są dostępne w Allegro Analytics. Zachęcam do rozważenia możliowści wykupienia abonamentu, by zyskać dostęp do tych zestawień.
nat_not Dziękuję, tak właśnie myślałam 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ a gdzie w allegro analytics znajdę to porównanie z ostatnich 7 dni tak jak było w poprzedniej wersji zakładki moja sprzedaż. Chodzi mi o ten wykres który prezentował porównanie ostatnich 7 dni z analogicznym okresem w przeszłości jeżeli chodzi o sprzedaż, wejścia i liczbę transakcji. Jest tam coś takiego?
@GasparPL porównanie ostatniego tygodnia lub miesiąca z poprzednim znajdziesz na wykresie w Podsumowaniu.
@Sa_nova dziękuję znalazłem 🙂 jeszcze pytanko czemu teraz zamiast konkretnych wartości są punkty trendu na wykresie? ochrona moich danych finansowych przede mną?
Dokładnie o to pytałem, statystyka pokazująca dynamikę kliknięć we wszystkie oferty na danym koncie w ujęciu dziennym na tle historycznym. Przydatne to było w poprzednim panelu.