anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego wchodząc w zakończone oferty nie wyświetlają się one chronologicznie.

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Tak jak w tytule.Oferty wyświetlają się tak jak chcą.Chciałbym zobaczyć ostanio zakończone, a wyświetlają mi się w różnej kolejności.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

TechartGSM
#15 Entuzjasta

Oferty wyświetlają się tak, jak ustawisz ich sortowanie. Masz 10 opcji sortowania do wyboru, co kto lubi.

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@TechartGSM Chodzi mi o moje zakończone/sprzedane oferty.Dlaczego mam szukać ostatnią sprzedaną  wśród sprzedanych jakiś czas temu?Kiedyś jak wchodziłem, to widziałem od ostatniej sprzedanej do tyłu po kolei. Teraz to jest to wymieszane.

oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

Nie bardzo rozumiem o czym piszesz... Czy jesteś w zakładce Zamówienia, czy Asortyment, masz opcje sortowania i oferty/zamówienia wyświetlają się według wybranych przez Ciebie kryteriów.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ART_FOTO zakończone oferty możesz sortować także po czasie zakończenia [data zakończenia rosnąco]. Czy masz ustawione sortowanie i ono nie działa? 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @TechartGSM Chodzi o zakładkę Asortyment/Zakończone.

Pomimo ustawienia od Najnowsze, oferty zakończone wyświetlają się jak chcą.

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT Już doszedłem.Tak jak napisałaś (data zakończenia malejąco).Kiedyś takiego sortowania nie było i to.mnie zmyliło.Tylko skoro ustawione mam od najnowszej/zakończonej, to po co jeszcze zabawa z datami(rosnąco, malejąco).To wprowadziło mnie w błąd.

oznacz moderatorów