@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tak jak w tytule.Oferty wyświetlają się tak jak chcą.Chciałbym zobaczyć ostanio zakończone, a wyświetlają mi się w różnej kolejności.
Oferty wyświetlają się tak, jak ustawisz ich sortowanie. Masz 10 opcji sortowania do wyboru, co kto lubi.
@TechartGSM Chodzi mi o moje zakończone/sprzedane oferty.Dlaczego mam szukać ostatnią sprzedaną wśród sprzedanych jakiś czas temu?Kiedyś jak wchodziłem, to widziałem od ostatniej sprzedanej do tyłu po kolei. Teraz to jest to wymieszane.
Nie bardzo rozumiem o czym piszesz... Czy jesteś w zakładce Zamówienia, czy Asortyment, masz opcje sortowania i oferty/zamówienia wyświetlają się według wybranych przez Ciebie kryteriów.
@ART_FOTO zakończone oferty możesz sortować także po czasie zakończenia [data zakończenia rosnąco]. Czy masz ustawione sortowanie i ono nie działa?
@Syrena_zT @TechartGSM Chodzi o zakładkę Asortyment/Zakończone.
Pomimo ustawienia od Najnowsze, oferty zakończone wyświetlają się jak chcą.
@Syrena_zT Już doszedłem.Tak jak napisałaś (data zakończenia malejąco).Kiedyś takiego sortowania nie było i to.mnie zmyliło.Tylko skoro ustawione mam od najnowszej/zakończonej, to po co jeszcze zabawa z datami(rosnąco, malejąco).To wprowadziło mnie w błąd.