Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Już zaczynają mi pisać klienci, by anulować ich wysłane już zamówienia, bo wypisujecie im bzdury, że przesyłka oczekuje na nadanie i jest opóźniona, gdy faktycznie jest wysłana...
bdce3200-5be9-11f0-acd1-0d8820724b08
f8d02d80-5be0-11f0-8fee-21e6bafc1a06
810e0330-5bdb-11f0-a4fb-2959fa5b08ca
b53f0b80-5bc8-11f0-8c83-414ce4162a85
93851f80-5bc7-11f0-b1ea-19a4a01d5d14
98df5260-5beb-11f0-b94b-f129b0f57ade
i wiele innych zamówień, nie będę tracił czasu na wypisywanie wszystkich. Zróbcie z tym porządek.
@TechartGSM Nie widzę, aby były opóźnienia. Gdzie klienci to zgłaszają? Gdzie otrzymują taką informację?
Kilkadziesiąt przesyłek wysłanych wczoraj ma status na waszym zawsze wspaniałym i najadekwatniejszym do rzeczywistości trackingu status oczekuje na nadanie - jak widać na poniższym screenie. W związku z tym zapewne to Wasz system generuje informacje dla kupujących o opóźnieniach, się zgadza?
@TechartGSM wyjaśniamy tę sytuację z Pocztą Polską. Czy możesz potwierdzić, że nadajesz przesyłki przez E-nadawcę lub inne zewnętrzne narzędzie?
Wszystko nadane przez Allegro.
@TechartGSM ok, dziękuję przekażę to w konsultacji.
Dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Dzisiejsze wszystkie dokładnie to samo.
@TechartGSM Powiedz mi jaką masz wartość punktów w "wysyłka w terminie" w jakości sprzedaży? U mnie jest 0/40, mimo że wszystko wysyłam na czas - być może te dwie rzeczy są powiązane. System okłamuje kupujących, dodatkowo odejmuje punkty.
@foto-hurtownia Póki co mam 36/40, ale jak widzę za chwilę się to zmieni...
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Zajmie się tym ktoś SKUTECZNIE? Kolejne zgłoszenia zwrotów, bo okłamujecie ludzi że przesyłka jest opóźniona, a w perspektywie stos negatywów!
@TechartGSM Ta, teraz mam już -3/40. Japierdziele.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy byłybyście tak miłe i zbadały sprawę? Bo jak tak dalej pójdzie, to mi Smarta cofnie xD
@TechartGSM spokojnie odpiszą ci, że te negatywy to subiektywna ocena kupującego xD
@TechartGSM zajmuję się tą sprawą. Na razie otrzymałam informację, że dla nowych przesyłek ten problem nie powinien już występować. Konsultuję jeszcze co go spowodowało i czy możemy zaktualizować statusy, gdy tylko otrzymam odpowiedź, dam znać.
@foto-hurtownia te rzeczy nie są powiązane.
Poprosiłam o sprawdzenie, dlaczego w Twoim przypadku, niektóre zamówienia nie zostały zaliczone jako nadane w terminie, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@la_nika Dziękuję! Czekam zatem
@la_nika I jak?
@foto-hurtownia otrzymałam odpowiedź, że zespół pracuje już nad naprawą błędu, który powoduje wyświetlanie niepoprawnych informacji w raporcie skuteczności wysyłki, jednak ten błąd nie wpływa na logikę oceniania sprzedawcy. Czyli na finalną punktację w jakości sprzedaży.
@TechartGSM dziękuje za Twoje zgłoszenie! Ten problem nie będzie pojawiał się przy kolejnych przesyłkach. Wyjaśniamy tę sytuację z przewoźnikiem. Gdybyś otrzymał negatywne oceny z tego powodu, zgłoś to proszę do nas. Nie mogę zapewnić, jaka będzie decyzja odnośnie do nich, ponieważ nie przewidzę treści tych ocen, ale zapewniam, że dokładnie je przeanalizujemy.