Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Brak pomarańczowej ikony po dodaniu nr przesyłki to trwały zabieg czy awaria ?
@megii_ss numer w szczegółach normalnie figuruje? Dodajesz ręcznie czy automatycznie po generowaniu etykiety. Może opóźnienie na łączach.
było normalnie, ikona była pomarańczowa, aż tu nagle zrobiła się biała tak jak by nie był dodany nr paczki choć jest dodany
Witam mamy ten sam problem @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@FOLIO_PAK_PL @megii_ss poproszę o numery zamówień, w których tak się stało oraz zrzut ekranu.
@la_nika @nie zbieraj numerów przesyłek i nie szukaj ich, oznaczenia zniknęły nawet w starych zamówieniach już dawno odebranych przez kupujących.
Zniknęło we wszystkich zamówieniach.
@megii_ss @ANDALO-BALETKI @Agent051 @FOLIO_PAK_PL macie jakieś Ch....hmmm... nie polskie sprzęty , u mnie gra i buczy .
@ANDALO-BALETKI @megii_ss @Agent051 @FOLIO_PAK_PL Wielka prośba o zrzuty ekranu i przykładowe numery zamówień.
@ANDALO-BALETKI Poproszę jeszcze o zrzut ekranu z widocznym adresem URL, datą oraz godziną.
@ko_alka Proszę zakryć wrażliwe dane na tym zdjęciu od ANDALO-BALETKI
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ u nas dzisiaj zniknęły oznaczenia dodanych dowodów zakupu i nadanych przesyłek na WSZYSTKICH zamówieniach. Wkleję więc tylko screen z 1 strony wysłanych zamówień i daruję sobie wpisywanie numerów wszystkich zamówień.
Kiedy zostanie to naprawione?
To się dzieje w każdym zamówieniu od wczoraj popołudnia, nawet przesyłki wysłane wcześniej nie mają zapisanych numerów
@deymon_pl mają zapisane numery , ikona też jest inna po dodaniu numeru przesyłki , po mojemu jest GIT , nie razi w oczy .
Masz racje, taka mała zmiana że dobrze nie widać 🙂
+1
oznaczenie o dodanej fakturze także zniknęło
Taka jest wasza pomoc!!! Standardowo przed świętami się sypiecie, a udajecie że problemu nie ma i go nie widzicie. Również u mnie brak podświetlenia ikonek na pomarańczowo, wszystkie zamówienia ze statusem zrealizowane jak i nowe czy w realizacji mają ikonki bez podświetlenia na pomarańczowo!! naprawcie swoje problemy a nie szukajcie ich po raz kolejny u sprzedawcy bo tak najprościej!!!