Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, nadając 'Mini przesyłkę allegro' przez wysyłam z allegro przy próbie zapisania wyskakuje komunikat 'minimalne wymiary przesyłki to 16x10' natomiast w domyślnych ustawieniach wymiaru paczki widnieje 1x1x1. Czy mogą to Państwo zmienić, aby za każdym razem nie trzeba było wpisywać wymiarów? Np na domyślne wymiary 16x10x1.
@gelek7 Dziękuję Ci za sugestię, przekażę ją do odpowiedniego zespołu. Natomiast, dzięki obecnym ustawieniom możemy uniknąć sytuacji, gdzie zostaną wprowadzone błędne dane przesyłki.
W takim razie dodajcie opcje wyboru domyślnego rozmiaru przesyłek, nikt nie będzie dokładnie wpisywał dla dużej ilości paczek co do cm bo jest to uciążliwe, ja zawsze i tak wpisuje ten sam wymiar ale musze robić to ręcznie, zabiera to mnóstwo czasu
@gelek7 Lepiej daj sobie spokój z tymi Mini Przesyłkami. To jest przesyłka polecona, więc zgodnie z Prawem Pocztowym doręczana jest w terminie do 30 DNI ROBOCZYCH.
Często zdarza się, że do adresata dochodzą dopiero po tygodniu. Czasem po kilku. Szczególnie w okresie przedświątecznym.
Tak, u nas sie nie sprawdziła ta forma, za duzo klikania, za małe zakupy.
To, że u was się nie sprawdza to nie znaczy że u innych też. Pytanie jest o co innego i głupie odpowiedzi w stylu "lepiej wcale nie wysyłać" są nie na miejscu. Wysyłam tego sporo codziennie i to prawda, że zdażają się opóźnienia ale to jest bardzo mały % i klienci zazwyczaj maja tego świadomość, nigdy nie dostałem negatywnej opinii z tego powodu, a zyski są ale trzeba to odpowiednio policzyć i nie sprzedawać najtaniej jak większość :)