Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ,drukowałem już drugą etykietę do DPD ale w ŻABCE wyskakuje i nie chcą przyjąć przesyłki .
Co robić jest jakaś awaria ?
Mam to samo,wlaśnie wracam z dwóch żabek z dwoma przesyłkami, system nie widzi przesyłek, co mam teraz zrobić? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@prezento-grzes @AlePiesio Podajcie proszę numery zamówień, których dotyczy ten problem.
Znowu coś w DPD a ja mam takiego kuriera że dłonie opadają .:))) nie odbierze dziś .:)
Jesteśmy w kontakcie z DPD. Obecnie przewoźnik nie potwierdza problemów. Powiniście mieć teraz możliwość nadania tych przesyłek z punktach Żabka. Zgłoszenie wcześniejszych nieprawidłowości będzie analizowane przez DPD.
@prezento-grzes @AlePiesio Konsultuję tę sprawę. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
Dzień dobry, Żabka nie przyjęła dziś zamówień z nadaniem DPD (ostatnio było to samo z Pocztex). Numery zamówień: 1729d9a0-10ad-11ef-80ed-9d389c4437bb (DPD 1000757269399U) oraz 5d765b80-0f9b-11ef-928b-fbd87de5d78b (DPD 1000757142633U) . Co znowu jest nie tak? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@haniku Jaki powód nieprzyjęcia paczek Ci podano?
"nie wykryto numeru"