Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kochani Allegrowicze! Myślę, że mogę mówić o poważnym problemie, który napotkał mnie po powrocie z urlopu. Jako, że prowadzimy firmę rodzinną, włączamy przerwę w sprzedaży, żeby na spokojnie móc odciąć się od kontaktu z klientem i odpocząć. Zdaję sobie sprawę, że to przez jakiś czas wpływa na sprzedaż artykułów, ale obecnie w piątek o godzinie 12 uruchomiliśmy sprzedaż. Wpompowalismy trochę kasy w reklamy żeby sprzedaż ruszyła, minęły 24 godziny od uruchomienia sprzedaży, a ja mam na koncie 10 zamówień, gdy normalnie w poniedziałek zaczynamy pracę w tym okresie roku z ilością około 150 paczek. Wiem, że w czasie naszego urlopu zmienił się sposób wyświetlania ofert, więc moje pytanie brzmi, czy u kogoś z Was również zauważalne jest drastyczne tąpnięcie? Czy może macie jakieś rady? Pozdrawiam
@e-narzedziak_pl u mnie allegro to około 10 % mojej sprzedaży bardziej z sentymentu czy przyzwyczajenia tu siedzę 🙂
u mnie to samo, od rana super sprzedawca i zero sprzedaży...
Maska, przez miesiąc nic nie sprzedałam, nawet koszty się nie zwrócą, to koniec mojej sprzedaży na allegro, umarła
Na allegro sprzedaż spada a na innych platformach rośnie. Wielu "niemiło" potraktowanych przez allegro sprzedawców przeniosło się na alternatywne platformy. Dlatego inne portale zaczynają posiadać większą różnorodność towaru niż allegro i przyciągają tym klientów.
....chciałabym aby to była prawda...o jakich alternatywnych platformach piszesz?
nie wierzę w to, to musi być jakiś błąd, tak z dnia na dzień?!
@appleofsodom też mam dziś 0 zamówień, ostatni wczoraj o 21 i do teraz nic 😞
Niestety mam tan sam problem. W tamtym roku po urlopie też był spadek ale bardzo szybko sprzedaż wzrosła to poziomu przed urlopem nawet bez promowania. W tym roku koszmar, nie da sie tak funkcjonować. Nawet jeśli chodzi o spadek w przeglądaniu ofert. Nie wspomnę już, że nawet jak chce coś zakupić to wyszukać odpowiedniego artykułu graniczy z niezłym wk...... Nie rozumiem komu przeszkadzał wcześniejszy wygląd Allegro!!!! Niby lepiej miało być ale KOMU? Bo chyba nie sprzedającym na Allegro ani kupującym na nim!!