Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj drukowałam etykietę do przesyłki Pocztex i do jednej przesyłki wyskoczyły mi 2 nr przesyłki. Kupiony był jeden przedmiot wydrukowałam jedną i nakleiłam na paczkę. dopiero w numerach przesyłki na allegro zobaczyłam ,że są dwa. O co chodzi? Jak to się stało? Może mi ktoś pomóc zrozumieć?
@evee-anime a nie było tak że wkleiłaś ręcznie ( może inny numer ) a po nadaniu uzupełnił się automatycznie prawidłowy numer ?
nie...wszystko automatycznie pobiera z allegro przez wza i miałam tylko jedną pzaczkę na Pocztex tego dnia
@evee-anime pytam bo zdjęć nie widzimy, wezwiemy wsparcie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
ok dziękuję
A może podzieliło jeden zakup na dwie wysyłki.🤔
jak?😅jeden przedmiot był zamówiony
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@evee-anime, może to wynikać z problemów z nadawaniem przesyłek Poczty Polskiej (do wczoraj do 15). Sprawdziłam to zamówienie i widzę tylko jeden numer do śledzenia paczki.
Gdyby taka sytuacja miała miejsce w przyszłości, wystarczy, że usuniesz jeden numer nadania. 🙂
usunęłam jeden nr ale w wysyłkach mam,że 1 z dwóch oczekuje na nadanie :((
@evee-anime Nadawałaś paczki przez Wysyłam z Allegro? W systemie widzę informację tylko o jednej przesyłce (o numerze 00159007738206731937). Ma ona status "W doręczeniu".
Tak przez wza. usunąłam jeden nr przesyłki ręcznie ale pokazuje mi się to Przesyłka nadana z drugim numerem jest już doręczona
@evee-anime Nie martw się, w raporcie ze statystykami terminowych wysyłek jest brany pod uwagę numer nadania z końcówką 937 (dostarczona paczka).
Jeśli etykieta z numerem zamówienia z końcówką 999 nie została zeskanowana, to nie będą naliczane opłaty za wysyłkę.
Ta sytuacja nie ma i nie będzie miała negatywnego wpływu na wynik w jakości. Zamówienie zostało zrealizowane w terminie.
Trochę śmiesznie brzmi to co piszesz, skoro wszystkie przesyłki pocztowe od soboty mają status oczekujących na nadanie a parametr wysyłki w terminie mamy coraz gorszy. Prawda jest taka, że każda przesyłka pocztowa, którą nada @evee-anime będzie miała negatywny wpływ na wynik w jakości. Nie ma co tutaj zaklinać rzeczywistości 🙄
jeszcze nie zauważyłam aby miało wpływ mam nadzieję że tak pozostanie :)))