Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
"Twoja oferta była błędnie połączona z Katalogiem produktów Allegro, dlatego odłączyliśmy ją od produktu.Niepoprawne łączenie ofert z produktami może wprowadzać w błąd potencjalnych kupujących."
Takiego maila dostałem, ale nie podaliście o którą ofertę chodzi. Ani się odwołać ani sprawdzić. Jak zrobiłem coś źle to chciałbym wiedzieć co... @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@lewgorzkowski Niestety mamy to samo. Doprosiliśmy się o odpowiedź na zgłoszenie 175586657774632212 ale po odpowiedzi na nie, nie uzyskaliśmy już żadnej dalszej odpowiedzi. Przez 2 tygodnie Allegro nie dało rady nam przekazać, za co nas upomina i każe.
Rozumiem, że występują chwilowe problemy ale one trwają już z półtorej tygodnia.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy może ktoś z moderacji zareagować? Jeżeli otrzymamy kolejną karę, to będzie absolutny skandal.
@Pawel3017 a dostaliście jakąś karę? czy na razie tylko ten 1 mail do 1 oferty i cisza?
@lewgorzkowski Po tygodniu dostaliśmy ostrzeżenie i -80 punktów, podczas gdy ciągle próbowaliśmy ustalić przez formularz - za co dokładnie otrzymaliśmy upomnienie. Niestety wygląda na to, że support sam nie rejestruje, czy wpadają zgłoszenia od danego sprzedawcy i sam wypytuje o zgłoszenia, nie rozumie kontekstu albo nawiązuje do kompletnie innych rzeczy.
Nie wiem, co się dzieje - ale wygląda to tragicznie.
A w Mój asortyment po przestawieniu filtra połączenie z Katalogiem Allegro nie pokazuje danego przedmiotu?
pewnie tam jest, ale jak mam ją namierzyć przy kilku tys ofert? To już lepiej jak by zakańczali, przynajmniej by było wiadomo jaka oferta...a tak to
akurat działam w kategorii karty sportowe itp i tam nie ma wymogu połączenia i coś mi tam poodpinali ostanio bo nie było producenta ... to raz, a dwa, nie wiem czy jej nie podpięli do "poprawnego" produktu, nie wynika to z maila, a wystarczyłoby wskazać oferte...
@lewgorzkowski jest też akcja, że wywalają niektóre produkty z KATALOGU PRODUKTU bo chcą żeby bardziej profesjonalne aukcje były XDD