anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Działasz niezgodnie z regulaminem Allegro - upomnienie

lewgorzkowski
#12 Orędownik

"Twoja oferta była błędnie połączona z Katalogiem produktów Allegro, dlatego odłączyliśmy ją od produktu.Niepoprawne łączenie ofert z produktami może wprowadzać w błąd potencjalnych kupujących."

Takiego maila dostałem, ale nie podaliście o którą ofertę chodzi. Ani się odwołać ani sprawdzić. Jak zrobiłem coś źle to chciałbym wiedzieć co...  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Pawel3017
#8 Zapaleniec

@lewgorzkowski Niestety mamy to samo. Doprosiliśmy się o odpowiedź na zgłoszenie 175586657774632212 ale po odpowiedzi na nie, nie uzyskaliśmy już żadnej dalszej odpowiedzi. Przez 2 tygodnie Allegro nie dało rady nam przekazać, za co nas upomina i każe. 

Rozumiem, że występują chwilowe problemy ale one trwają już z półtorej tygodnia. 

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Czy może ktoś z moderacji zareagować? Jeżeli otrzymamy kolejną karę, to będzie absolutny skandal.

oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#12 Orędownik

@Pawel3017 a dostaliście jakąś karę? czy na razie tylko ten 1 mail do 1 oferty i cisza?

oznacz moderatorów

Pawel3017
#8 Zapaleniec

@lewgorzkowski Po tygodniu dostaliśmy ostrzeżenie i -80 punktów, podczas gdy ciągle próbowaliśmy ustalić przez formularz - za co dokładnie otrzymaliśmy upomnienie. Niestety wygląda na to, że support sam nie rejestruje, czy wpadają zgłoszenia od danego sprzedawcy i sam wypytuje o zgłoszenia, nie rozumie kontekstu albo nawiązuje do kompletnie innych rzeczy.

Nie wiem, co się dzieje - ale wygląda to tragicznie.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A w Mój asortyment po przestawieniu filtra połączenie z Katalogiem Allegro nie pokazuje danego przedmiotu?

oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#12 Orędownik

pewnie tam jest, ale jak mam ją namierzyć przy kilku tys ofert? To już lepiej jak by zakańczali, przynajmniej by było wiadomo jaka oferta...a tak to

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@lewgorzkowski to aż tyle masz ofert nie połączonych?

Client44052296_0-1756383107133.png

oznacz moderatorów

lewgorzkowski
#12 Orędownik

akurat działam w kategorii karty sportowe itp i tam nie ma wymogu połączenia i coś  mi tam poodpinali ostanio bo nie było producenta ...  to raz, a dwa, nie wiem czy jej nie podpięli do "poprawnego" produktu, nie wynika to z maila, a wystarczyłoby wskazać oferte...

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#15 Entuzjasta

@lewgorzkowski jest też akcja, że wywalają niektóre produkty z KATALOGU PRODUKTU bo chcą żeby bardziej profesjonalne aukcje były XDD

oznacz moderatorów