anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

WITAM! OD PONAD TYGODNIA MAMY ZAWIESZONE KONTO, CO MAMY ZROBIĆ, ŻEBY ZOSTAŁO ODWIESZONE NASZE KONTO

TALAR-RR
#1 Nowicjusz
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

czekać

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@TALAR-RR Przykro mi, ale kwestię blokady konta wyjaśnisz wyłącznie z naszym działem bezpieczeństwa drogą mailową. Czy możesz podać numer Twojego zgłoszenia? Skieruję prośbę o pilne zajęcie się nim. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dctm
#1 Nowicjusz

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Mam ten sam problem. Od dwóch tygodni nie dostałem odpowiedzi na temat zablokowanego konta bo klient zaczął dyskusję bo sznurek mu się przetarł. Żeby kasę brać to pierwsi ale rozwiązać jakiś problem to trzeba się prosić przez dwa tygodnie bez żadnego odzewu. 

Trzeba chyba porzucić ten serwis bo zero wsparcia dla sprzedającego mimo tak dużych prowizji. Żenada do teraz nie rozwiązałem tego tematu.

oznacz moderatorów

w_kiwi

@dctm Proszę, podaj numer zgłoszenia, o którym piszesz. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dctm
#1 Nowicjusz

53655927 to jest ostatni numer zgłoszenia jakie zrobiłem z dnia dzisiejszego. Wysyłałem również wcześniej maile ale nie mogę znaleźć tych numerów.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@dctm podaj proszę numer sprawy w jakiej prowadzisz rozmowy na temat blokady Twojego konta.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów