anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzień bez awarii to dzień stracony?

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Jak zwykle w wolnym dniu staram się powystawiać zaległości. Nawet dobrze mi szło aż doszłam do takiego czegoś. I nie jest coś co wystawiam od zera a wznowienie na zasadzie " wystaw podobną".

Zrzuty 2025-03-04-12-41-produkt główny.jpg

Wygląda na to że bot wie lepiej co chcę wystawić?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@cztery_bez_atu już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

Dowiem się może jeszcze w tym miesiącu co było przyczyną?  To raz. A dwa to następny kwiatek z tego rodzaju.

Od prawie 18 miesięcy sprzedaję wyłączniki wodoszczelne. Ściągnęłam sobie EAN od producenta i co miesiąc były wystawiane bez żadnych zmian, czyli jakieś 18 razy. A kiedy przed chwilą chciałam je jak zwykle wystawić ponownie to okazuje się że EAN nie istnieje w bazie GIS. To ja się " zapytowywuję " na jakiej podstawie były wystawiane do tej pory i to nie jeden raz?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@cztery_bez_atu może nie zostały przedłużone, co roku się płaci opłatę 🙂

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

Wszystko możliwe. Nie sprzedaję ich wagonami, ( chociaż chciała bym )  a jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to wiemy o co chodzi.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@cztery_bez_atu my mamy lepszą hecę

duży producent, sprzedający towar na całym w świecie,allegro oznaczyło go w ochronie marek

eany nadrukowane na opakowaniach

a wg allegro eanu nie ma w gs1

oznacz moderatorów

julienail
Była Moderatorka Allegro Gadane
Była Moderatorka Allegro Gadane

@cztery_bez_atu Prawdopodobnie zaszły jakieś zmiany w podpiętym produkcie głównym w Katalogu Allegro i możliwe, że ponowne podpięcie produktu głównego tutaj pomoże. Prosiłabym Cię też o przesłanie zrzutu ekranu całej oferty. 

Julia
oznacz moderatorów